18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nigma - PSG.LGD: 1

11. juni 2021 kl. 17:00 - eSport, Dota 2
10. jun. 2021 kl. 15:02 (Opdateret 11. jun. 2021 kl. 21:33) 10/06
54
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Weplay AniMajor

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Nigma og PSG.LGD mødes i upper bracket i WePlay AniMajor. Det bliver en kamp mellem de to nuværende favoritter til at tage titlen. Man skulle tro at vinde selve majoren er i fokus hos de fleste, men det er langt fra virkeligheden. Med TI rundt om hjørnet så handler denne turnering for de fleste om DPC point og direkte invite til TI. Denne turnering har en præmie pulje på 500.000$ og TI er på 40mio$ så kan man selv regne ud hvor holdene lægger deres fokus. Som det ser ud nu skal Nigma helst i Grand finals for at sikre sig nok point til en direkte invite imens PSG.LGD allerede er sikret. Men det ville være i PSG.LGD's interesse at mindske Nigmas chance for en direkte invite. For i EU kvalen venter Team Liqiud og de regerende dobbelte mestre OG og kun et de hold kvalificerer sig fra den kval. De to hold har allerede mødt hinanden en gang i denne turnering og der delte de 1-1 i to meget ensidigt spil. Men Nigma kommer hele vejen fra wildcard gruppen og har godt nok spillet sig varm. Nigma er hold som spiller sit bedste DOTA når de har ryggen mod muren og enten er de tidligt ude ellers så går de hele vejen.

Det taler for:

  • Nigmas kaptajn "Kuroky" og sammen med resten er blandt de mest erfarene i spillet og de ikke typerne som får kolde fødder, tværtimod de plejer at finde det ekstra niveau som skal til.
  • Efter tilføjelsen af "iLTW" til pos 1 er "Miracle-" tilbage i midten og her har han gang på gang i denne turnering været afgørende.
  • Nigma må være moralsk på toppen efter de måtte forlade scenen igår pga. af sygdom hos deres stjerne spiller "Miracle-", udsætte kampen og komme tilbage senere også vinde serien 2-0 mod CIS nummer 1 VP. Overbevisende.
  • PSG.LGD har som sagt "kun" æren og major titlen at spille så kan finde på at eksperimentere lidt og taber de første spil kan det være luften går lidt ud af ballonen.

Det taler imod:

  • PSG.LGD er modbydeligt stærke og har en ekstrem bred hero pool og kan godt komme med noget Nigma ikke er forberedt på. De spiller med denne velkendte kinesiske kynisme som har manglet fra scenen i nogle år.
  • Nigma er blandt de allermest etableret og erfarene og 4 ud af de 5 har spillet sammen siden 2016 og vundet alt der er at vinde. Men så har de en ung "iLTW" på pos 1 og han kan godt have sine off dage og off spil som kan koste holdet sejren.
  • Selvom "Miracle-"  er deres stjerne spiller så har han dog spillet pos 1 i de seneste 5 år og er vant til at få farm prioritet. Så hvis han ikke kommer godt fra start kan Nigma få det svært. 

Synes ikke rigtig et holdene har store svagheder i deres draft og kan blive lukket ned af det andet hold med få simple bans. I sidste ende er serien svær at forudsige, men helt klart 50/50 i styrke forholdene og nuværende form.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback