18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nigma - Alliance: 1

5. maj 2020 kl. 16:00 - Dota2 We Play! Pushka League
5. maj. 2020 kl. 12:37 (Opdateret 5. maj. 2020 kl. 20:05) 05/05
65
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Det er to hold der mødes her med modsat formkurve. Alliance har spillet virkelig godt i denne turnering og er fuldt fortjent placeret på gruppens førsteplads, hvorimod Nigma ligger i bunden og har udspillet deres chancer for videre avancement. Men oddset er nået op i et leje hvor jeg bliver nødt til at gøre indskud på Nigma, for de er ganske et niveau over Alliance når de er i form.

Det taler for:

-Nigma er et bedre hold og de har konstant været et bedre hold over de sidste tre år. Ser man bort fra kampe mod Secret har Nigma på intet tidspunkt i år været så stor underdog som de er her. Og så er det endda mod et hold som Alliance der ikke tilhører verdenseliten som Nigma normalt gør.

-Nigma plejer at være rigtig gode til at justere når noget ikke virker og efter nedslagtningen mod OG forventer jeg at de kommer ud med et andet taktisk oplæg. De draftede og spillede passivt mod OG, jeg forventer det stik modsatte mod Alliance.

-Alliance har hentet s4 ind som kaptajn og hans spillestil er for gammeldags og passiv til den måde dota spilles på i dag. Før denne turnering så de virkelig ringe ud og til trods for at de generelt har spillet godt i gruppespillet, har der stadig været momenter hvor de bliver for defensive.

-Ingen af holdene har noget at spille for, Alliance er sikret billet til slutspillet og Nigma er ude. Lige pt står de til at blive matchet op med Virtus Pro hvis de vinder denne kamp og gruppen. Det ville klart være den sværeste modstander. Jeg tror på ingen måde Alliance taber med vilje, men de er nok heller 100% motiverede.

Hold øje med:

-Til trods for at de er et klassehold har Nigma været decideret dårlige i den her turning. Vi så dog hvordan et OG hold stod i samme situation mod Nigma og pludselig viste klassen.

-Nigma har ikke noget at spille for og har tidligere taget let på kampene/eksperimenteret i den her situation. Hvis de f.eks flytter Kuroky over på Carry som de har gjort før taber de.

-Nigma virker til at være et generelt dårligere hold i den her META. De har altid været gode taktisk og været i stand til at redde dårlige laning stages med deres spilforståelse, men det er blevet svært i den her patch.

Odds:

Alliance spiller med Fng som stand-in og ny offlaner i s4, så det er mindre relevant at kigge på tidligere odds, men Alliance har aldrig tidligere været så stor favorit mod dette Nigma lineup og bliver det sandsynligvis heller ikke igen. Med holdenes form i mente kan jeg ikke argumentere imod at Alliance er gjort til favoritter, men det kan kun være marginalt. Jeg forventer også at Nigma falder igen op til kampstart, så det er optimalt at gøre indskud nu.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback