18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nigina Abduraimova - Anna Danilina: 1

23. december 2021 kl. 00:55 - w25 - Pune - hardcourt
23. dec. 2021 kl. 00:40 (Opdateret 23. dec. 2021 kl. 08:36) 23/12
9
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Indien.

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: Kampstart kl.05.30.

Selvom Indien ikke var flink ved mig igår, tager jeg dog endnu en kamp op derfra.

Et falsk Kasakhstansk møde imellem 2 kvinder der tidligere har mødt hinanden 3 gange.

Jeg så Danilina tidligere i år hvor hun var ganske forfærdelig, og har derfor svært ved at slette de billeder fra min hukommelse. God ungdomsspiller da hun kom frem, havde også en stribe år på College, men har ikke slået igennem touren på nogen måde andet end i doublen. Han havde en kort opblomstring i September måned med fine resultater, så virker ikke til at være lige så langt nede spillemæssigt end tidligere i år.

Danilina har god højde og er næsten derfor også automatisk stærk i serv. Hendes modstander i dag har dog et par ekstra centimeter på hende, og virker på mig også stærkere i både serv og retur spil. Ingen tvivl om at disse College spillere (Danilina) som regel har en god balast, og Danilina har også vundet begge sine kampe i 2 sæt, men det har alligevel været tæt.

Abduraimova er meget bedre end ranglisten fortæller. Hun har 2 titler i år fra indendørs og grus hvilket er vundet Kasakhstan og Rusland, som er de eneste steder hun har spillet tennis i dette år. Hun har ligesom mange andre også dage hvor det ikke helt kører for hende, men ser hende meget sjældent falde igennem, og går også ofte dybt i alt hun spiller med i. Trods hun måtte ud i 3 sæt mod en indisk spiller i går, leverede hun stadigvæk en bedre kamp statsmæssigt end Danilina.

Der kan altid være andre faktorer der kommer i spil, når det er 2 spillere der kender hinanden bedre end andre gør. Markedet ligger dog under 1,60 alle steder men Bet365 holder den stadigvæk flot oppe.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback