18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - West Ham United: Under 2,5 Mål

Match center
17. april 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Kevin Friend
16. apr. 2021 kl. 16:53 (Opdateret 17. apr. 2021 kl. 15:04) 16/04
140
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Antonio er ude for West Ham, og han er en stor håndfuld for alle forsvar i PL. At han er ude er et plus for dette spil, da han på 21 kampe har scoret 7 kampe og lavet 5 assists.
 • Newcastle har brug for hvert point de kan få, og derfor tror jeg de vil stille sig lavt, og overlade initiativet til West Ham, som kan få svært ved at åbne et kompakt og defensivt Newcastle mandskab, som med et point kan bringe sig tættere på de 37, som jeg tror er nok i denne sæson.
 • Offensivt skaber Newcastle ikke meget, og de har et xGF på 0,97 i snit, hvilket vidner om et hold der ikke går voldsomt offensivt tilværks, og til dette opgør, tror jeg deres 3-5-3 formation kommer til at ligne en 5-4-1, da deres wing backs vil gå ned, og Saint-Maximin vil gå ned på midten.
 • Kigger vi på de to hold, ift. boldbesiddelse så snitter West Ham 40,7% i deres kampe, og Newcastle snitter 39,1%. Jeg tror vi får en kamp, hvor udfordringen for de to hold bliver, at de ikke kan kører deres omstillinger, da begge hold står lavt, og ikke scorer mange mål i det etableret spil, og jeg tror vi får en kamp som vil være præget af to hold der ikke er så glade for bolden.
 • West Ham snitter 1,2 i xGA i denne sæson, hvilket er ganske fornuftigt, og jeg tror ikke de kommer til at tillade ret mange chancer mod et Newcastle hold, som måske vil forsvare det point de starter med.
Hold øje med
 • Defensivt er Newcastle presset, hvor man har sin normale anfører ude, og andre i den defensive afdeling er ude, hvilket kan give West Ham muligheder)
 • Det samme gør sig gældende for West Ham, som også har nogle markante folk ude i forsvaret og i den defensive afdeling, samtidig med at der også er nogle tvivlsomme folk, som kan give Newcastle gode muligheder.
 • Saint-Maximin og Wilson er tilbage for Newcastle, og de to kan klarer mange ting på egen hånd. I Newcastles seneste kamp hvor de vandt 2-1 viste Saint-Maximin i hvert fald at han har nogle kompetencer som kan afgører kampene, og Wilson som er Newcastles topscorer med 10 mål, er også klar, hvilket ikke er så positivt for dette spil.
 • West Ham har været voldsomme offensivt i denne sæson, hvor de har scoret 51 mål på 31 kampe, og tilføjelsen af Lingard (9 kampe 8 mål) har virkelig bidraget til en godt kørende offensiv, som sprudler for tiden, og jeg kan være nervøs for om Newcastle kan få lukket ned for dem.
 • West Ham ligger nr.4 med 55 point, og har 1 point ned til Chelsea, og deres måde at sikrer deres position, har været ved at jagte og være offensive, man kan især se deres seneste kampe som indikator for det, hvor der i West Hams seneste 8 kampe er scoret 3,5 mål i snit, og man er gået over linjen i 6 ud af de seneste 8 kampe.
 • West Ham er gået over linjen i 20 ud af 31 kampe, og Newcastle er gået over linjen i 15 ud af deres 31 kampe, så umiddelbart lugter det lidt af mange mål.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 er startede i de 1,90ish og står nu i odds 2 hos betfair, som jeg mener er spilbart. 

Jeg har personligt West Ham som favoritter i dette opgør, og til odds 2,15 er det også lidt interessant at kigge på, men jeg har holdt mig til at spille på under 2,5 mål. 

Holdene:

Newcastle:
Her er Hayden (fast mand 24 kampe) Lascelles (fast mand 19 kampe) Schar (fast mand/reserve 16 kampe) Fraser (fast mand 18 kampe) 

Jeg tror vi får en startopstilling der hedder 3-5-2 hvor det bliver med en meget lav baglinje. 

Dubravka; Fernandez, Clark, Dummett; Murphy, Almiron, Shelvey, Longstaff, Ritchie; Saint-Maximin, Wilson

West Ham:
Her er Antonio (fast mand 21 kampe 7 mål) Ogbonna (fast mand 23 kampe 2 mål) Rice (fast mand 29 kampe 1 mål) Yarmolenko (reserve 14 kampe) som alle er ude af dette opgør, på den tvivlsomme side er Lanzini (fast mand/reserve 13 kampe 1 mål) Noble (fast mand/reserve 18 kampe) og Cresswell (fast mand 31 kampe). 

Det giver følgende start 11'er i en 3-4-3:

Fabianski; Diop, Dawson, Balbuena; Coufal, Noble, Soucek, Masuaku; Lingard, Bowen, Fornals

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback