18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Southampton: (AH: 0,0) 1

Match center
6. februar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Craig Pawson
5. feb. 2021 kl. 17:43 (Opdateret 6. feb. 2021 kl. 17:58) 05/02
206
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Newcastle står i 23. runde over Southampton, som kommer ind til opgøret med et 9-0 nederlag i rygsækken, et hav af skader, og en ret dårlig historik mod Newcastle.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-27-37%
Betvalue: 105,12%
Spilbar ned til odds: 2,03
Rigtig/forkert: 3-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Newcastle er begyndt at sadle om, og jeg synes det klæder dem. Mere offensivt fodbold, og vævre typer som Almiron, Wilson, Fraser og Saint-Maximin gør, at jeg tror at Newcastle går en mere interessant og fodboldmæssig seværdig fremtid i møde.
  • Newcastle har i de seneste 3 kampe haft en xGF på 1,4 mod Leeds, 1,8 mod Everton og 1,8 mod Crystal Palace, og i alle de kampe havde de en xGA som var omkring de 1.0 altså kampe som de havde "fortjent" at vinde.
  • Southampton er virkelig ramt både på bredden, men også på individualisterne. (se holdinfo)
  • Newcastle har et godt tag på Southampton, hvor de har 3 af de seneste 4 opgør, og selvom de tabte det seneste indbyrdes opgør, var det en tæt forestilling med en xG der hed 0,5-0,9
  • Southampton defensiven har været mærket af de mange skader, og især fraværet af Jannik Vestergaard kan ses på deres xGA der har heddet 1,62 i de seneste 7 kampe han ikke har været med, og da han var med lå den på 1,13 xGA i de 12 kampe han har spillet i denne sæson.
Hold øje med
  • Southampton har stadig to stærke angribere med i dette opgør, Ings og Che Adams er et godt makkerpar der sagtens kan gøre ondt på et Newcastle forsvar der ikke har spillet alt for mange kampe sammen.
  • Southampton har en fordel på dødboldene, i min optik, hvor de har Ward-Prowse som er uhyggelig god på frispark, men også slår nogle giftige hjørnespark. Her er jeg nervøs for om Newcastle kan holde sig fra at give unødige dødbolde væk, samt forsvare dem hvis de så forekommer.
  • Newcastle er inde i en transformations-fase, og det at de vil spille lidt mere offensivt, tager tid at få implementeret, og der vil være huller på vejen, så jeg forventer mig ikke et Newcastle hold der får deres offensive spil til at fungere fra start, og mod Crystal Palace kan man da også påpege at de ikke fik nok ud af deres spilovertag, især i 2.halvleg.
Oddsmarked

Oddset på Newcastle sejr åbnede de fleste steder omkring 3.80 - 4.00 og står nu i 3.20 hos comeon, jeg har valgt den forsigte variant, da jeg frygter X'et lidt, begge hold kunne godt bruge 1 point, Newcastle efter en periode med et hav af nederlag, og Southampton efter en 9-0 lussing i sidste runde. 

Sidst de to hold mødtes gav Newcastle odds 3,40 og nu giver de odds 3,20, og jeg synes at Newcastle har betydeligt bedre chance for sejr, i dette opgør end de havde sidst de mødtes i november. 

Kampen kunne også gå hen og blive en lidt mere målrig kamp end bookmakerne ligger det ud til med odds 2,05 på over 2,5. Newcaslte med ny offensiv taktik, og Southampton med mange defensive folk ude, kunne godt være en fin cocktail til mange mål. 

Holdene:

Newcastle

Her er hjemmeholdet uden Fernandez (fast mand 16 kampe) og Lascelles (fast mand 12 kampe) i midterforsvaret, men ellers er der ingen skader eller karantæner hos hjemmeholdet.

Darlow; Manquillo, Clark, Schar, Lewis; Willock, Shelvey, Hayden; Almiron; Wilson, Saint-Maximin

Southampton: 

Jankewitz (reserve 2 kampe) Walcott (fast mand 15 kampe 2 mål) Armstrong (fast mand 18 kampe og 3 mål) Tella (fast/reserve 5 kampe) Obafemi (reserve 1 kamp) Smallbone (reserve 3 kampe) er alle ude, og derudover er der et hav af folk, som er på vippen, og jeg tænker ikke Vesteergaard (fast mand 13 kampe 3 mål) får lov at spille. 
Ralph Hasenhuttl admitted that it would "not be the best preparation" to throw the Dane back into the side, even if the centre-back was willing to play, (Han har jo været ude i godt og vel 2 mdr, men på Southampton's egen hjemmeside er han mere fortrøstningsfuld)
Derudover er Romeu tvivlsom (fast mand 16 kampe 1 mål) Walker-Peters (fast mand 18 kampe)  Diallo (fast/reserve 11 kampe)  alle sammen på den tvivlsomme liste, hvilket er en voldsom lang liste, og man kan blive tvunget til at kaste Minamino ind fra start.

McCarthy; Ramsay, Bednarek, Stephens, Bertrand; Djenepo, Ward-Prowse, Minamino, Redmond; Ings, Adams

Den taktik jeg har fundet for Southampton og Newcastle er ikke ensbetydende med, at det er sådan de stiller op, så man kan vente med at sætte sit X til holdopstillingerne er offentliggjort.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback