18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Manchester United: Over 3,5 Newcastle United corners

Match center
27. december 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Craig Pawson
27. dec. 2021 kl. 15:57 (Opdateret 27. dec. 2021 kl. 22:59) 27/12
88
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Man. Utd. og Newcastle mødes i denne runde 19. En kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror værterne kan få gode muligheder for at få hjørnespark.

Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Man. Utd. er ganske rundhåndet ift. tillade mostanderne hjørnespark. I dette års PL har de tilladt 6.1 hjørnespark pr.kamp hvilket er det 3.højeste i PL.
 • Newcastle spiller gerne på indlæg, som er en god vej til at få hjørnespark. Helt præcist har de på 18 PL kampe slået 202 indlæg, hvilket placere dem i midten ift. flest indlæg i PL. Derudover så har de 10,94 skud pr.kamp hvilket er lavt, men ikke skrækkeligt. Så de bider også fra sig offensivt.
 • Kigger vi på tabellen så skal Newcastle også til at få nogle point på kontoen. De ligger p.t. nr.19 med blot 10 point, og derfor forventer jeg mig også at de bider fra sig, og kommer ind til opgøret med et mål om også at være farlige i den anden ende, og ikke kun forsvare sig, for det har Newcastle ganske enkelt ikke spillerne til i min optik.
 • Offensivt er nemlig der hvor Newcastle har deres bedste spillere, og der hvor de har lidt x-factor. Almiton, Saint-Maximin, Wilson og Willock er dygtige offensivt folk, og især på kanterne tror jeg godt Newcastle kan udfordre Man. Utd.
 • Man. Utd spiller med Dalot og Tellas på de to backs og de har gjort det godt, men jeg tror at Newcastle ser muligheder her, hvor de kan udfordre med deres to dygtige kantspillere, og det kan give dem over de 3,5 hjørnespark der skal til.
 • Newcastle er gået over de 3,5 hjørnespark i 12 ud af deres første 18 PL kampe, og Man. Utd. har tilladt over 3,5 hjørnespark i 12 ud af 16 kampe.
Hold øje med
 • Newcastle mangler lidt inde på den centrale midt, hvilket kan blive en udfordring. De mangler til dette opgør Shelvey og Hayden, og de to er svære at erstatte, og med deres fravær kan Man. Utd. komme til at sætte sig på opgøret.
 • Den nye Man. Utd. træner Ralf Rangnick har ryg for genpres, og hvis Man. Utd. er blevet bedre i den disciplin kan det blive svært for Newcastle at spille sig frem på banen, og ud af Man. Utd. presset.
 • Rammer vi en slutfase med en uafgjort stilling, har jeg svært ved at se, at Newcastle vil jagte en sejr. Hvilket vil føre til få hjørnespark.
Oddsmarked

Spillet her går på at Newcastle skal få over 3,5 hjørnespark til odds 1,72 hos bet365. Man kan finde samme spil hos Marathonbet til odds 1,66.

Jeg var også tæt på at smide lidt på at Newcastle får flest hjørnespark, det kan man spille til odds 4,70 hos comeon! men Man. Ut.d har masser af kvalitet oppe foran, som kan skabe chancer og hjørnespark.

Holdene:

Newcastle United: 
Hjemmeholdet er uden Shelvey (fast mand) Hayden (fast mand) og derudover er Lewis (fast mand/reserve) og Fernandez (reserve) også ude.

Dubravka; Murphy, Lascelles, Schar, Ritchie; Almiron, Longstaff, Willock, Joelinton; Wilson, Saint-Maximin

Manchester United: 
Gæsterne er uden Pogba (fast mand) og derudover er Varane (fast mand), Martial (reserve) og Cavani (reserve) tvivlsomme. Det bliver derfor nok til en 4-2-2-2 som ser sådan her ud:

De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Telles; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes; Ronaldo, Rashford

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback