18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Brentford: Newcastle -0,5 hjørnespark

Match center
20. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Robert Jones
19. nov. 2021 kl. 17:41 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 17:51) 19/11
52
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Newcastle med Eddie Howe ved roret står overfor Brentford, og jeg tror den nye tro på tingene samt den offensive træner kan udfordre gæsterne på flere parameter.

Chance: 55%
Betvalue: 105,88%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Newcastle har nogle gode hurtige folk som kan gøre ondt på en Brentford trup der har flere småskader og folk ude. Jeg tror især Fraiser, Saint-Maximin, Almiron og Wilson kan benytte deres fart til at komme til nogle gode situationer der kan kaste hjørnespark af sig
 • Brentford har flere folk ude. Det kan give misforståelser og gøre bagkæden mere tilbøjelig til at clear eller spille med lav risiko, hvilket kan give Newcastle mere tid på bolden, men også få situationer der kan give hjørenspark.
 • Newcastle har et snit der hedder 4.1 hjørnespark pr.kamp til dem selv, og så tillader de 4.2, hvor Brentford på den anden side har et snit der hedder 3.8 hjørnespark til dem selv pr.kamp og 4.9 til deres modstandere.
 • Kampen her er super vigtig for Newcastle. De skal op og få nogle point, og allerhelst 3. Det tror jeg vil betyde at de har en mere offensiv tilgang til tingene, og det kan give os nogle hjørnespark til værterne, hvorimod Brentford ikke i samme grad har grund til at jage de tre point, men kan være fint tilfreds med et enkelt i dette opgør.
 • Newcastle har fået flere hjørnespark end deres modstandere i 6 ud af 11 kampe, hvorimod Brentford blot har fået det i 3 ud af deres første 11 PL kampe.
Hold øje med
 • Newcastle er ikke et udpræget hjørnehold, og spille ikke så megetefter det. Kigger vi på indlæg som er en god vej til at få hjørnespark, så ligger de under Brentford og ift. skud så ligger de også et pænt stykke under Brentford.
 • Hvad vil den nye træner gøre i Newcastle? Det er en stor ubekendt størrelse. Jeg har en idé om at han vil spille offensivt fodbold, hvilket han havde for vane at gøre med Bournemouth, men han er ny og det kan være aftalerne ikke lige sidder i skabet, hvilket kan gøre det svært at få skabt gode situationer offensivt.
 • Newcastle har ikke rigtig nogle store folk oppe foran som de kan spille bolden op i låget på. Wilson er dygtig, men er bedst med bolden ved fødderne, og i dybden, så jeg kan godt være nervøs for om Newcastle slet ikke vil bestræbe sig på indlæg, hvor Brentford har nogle stærke folk.
 • Brentford har nogle gode headder, og vil selv søge dødboldene, både frispark og hjørnespark, men også indkast der så igen kan føre til hjørnespark er en disciplin de er stærke på. De dødboldesituationer skal Newcastle forsøge at tillade så få af som muligt for der vil Brentford helt sikkert se sit snit til at kunne skabe noget.
Oddsmarked

Oddset på over 4,5 hjørnespark til Newcastle var også interessant hos Marathonbet til odds 1,72 men jeg gik på flest hjørenspark Newcastle, man kan eventuelt tage garderingen og spille flest hjørnespark til Newcastle til odds 1,76 asian 0.

Holdene:

Newcastle United:
Hjemmeholdet har ikke nogle markante spiller ude og kan derfor stille i stærkeste formation, og det tror jeg bliver med en 4-4-1-1 formation bestående af følgende folk:

Dubravka; Manquillo, Clark, Lascelles, Ritchie; Almiron, Hayden, Shelvey, Fraser; Wilson, Saint-Maximin

Brentford:
Gæsterne har flere profiler ude eller i hvert fald listet som tvivlsomme. Af dem vi er sikrer på der sidder ude er Ajer (fast mand) Raya (fast mand) Bech Sørensen (reserve) Da Silva (reserve) og derudover er Zanka (fast mand/reserve) Jensen (fast mand/reserve) Wissa (ny mand/reserve) og Baptiste (reserve) alle listet tvivlsomme. Det giver følgende start 11'er 

Fernandez; Goode, Pinnock, Jansson; Canos, Janelt, Norgaard, Onyeka, Henry; Toney, Mbeumo

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback