18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New York Islanders - Nashville Predators (2019-12-18 02:00) - Matt Duchene: Under 0,5 Point

18. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
17. dec. 2019 kl. 12:48 (Opdateret 18. dec. 2019 kl. 06:36) 17/12
89
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I nat gæster Nashville Predators og Matt Duchene New York Islanders. Canadieren har ikke lavet mange point på det seneste, og det satser jeg på fortsætter mod et defensivt stærkt Islanders-hold.

Det taler for:
- Duchene fik en stærk start på sæsonen med 9 point i de første 5 kampe. Siden da er det dog blot blevet til point i 10 af de efterfølgende 26 kampe, og canadieren har blot 1 point i de seneste 7 kampe.

- Duchene er en stor profil på Nashville, men han er ikke længere en del af førstekæden. Det betyder, at han får langt færre skift, som starter i den offensive zone, hvilket naturligt forringer hans pointproduktion.

- Skader på holdet har betydet, at Duchene ikke har været en fast del af den samme kæde i mange kampe. Canadieren forventes at skulle spille med Kyle Turris, som han har gjort det i de seneste par kampe uden større succes, samt Clinton Sissons, der normalt ikke hører til holdets 6 bedste forwards og kun har haft den seneste kamp ved siden af Duchene. Her var kæden ofte fanget i egen zone og havde ganske få afslutninger på mål - kæden er tydeligvis ikke sammenspillet og mangler kemi. 

- Duchene har fået chancen i holdets førstekæde i overtal, men Nashvilles overtal har været ringe i hele sæsonen. Siden starten af november er holdet det 3. dårligste i overtal og set over hele sæsonen det 5. dårligste. Duchene har ingen overtalspoint i de seneste 16 kampe.

- Dermed ser det ud til, at Duchene skal lave sine point i 5-5-spillet, men her er Islanders det bedste defensive hold i ligaen med kun 1,76 mål tilladt pr. kamp. Samlet set har Islanders tilladt 2. færrest mål i ligaen i gennemsnit.

- Islanders har generelt været flyvende på hjemmebane og er 13-2-1 i denne sæson i New York.

- Duchene har haft begrænset succes på Islanders´ hjemmebane med point i kun 3 af 9 kampe.

- Duchene og Predators var i aktion i går, hvorimod Islanders har haft fire dages hvile op til kampen.

Det taler imod:
- Duchene har været en stor profil i sin tid i NHL og tidligere i karrieren haft over 1 point pr. kamp igennem en sæson.

- Duchene har trods sin svage form lavet point i 15 ud af 31 kampe i sæsonen (6 af 12 på udebane)

- Duchene har i sin pointfattige periode været på isen flere gange uden at lave point.

- Islanders´ penaltykill har ikke været godt kørende på det sidste. Måske er det i nat, at Nashville endelig får gang i deres overtal.

- Kommer Nashville bagud, kan holdet føle sig tvunget til at rykke rundt på kæderne, og her er Duchene et oplagt bud til førstekæden og dermed mere istid med bedre holdkammerater.

- Turris-Duchene-Sissons fungerede ikke mod Rangers. Trods sejren er der derfor en lille sandsynlighed for, at Duchene rykkes op i førstekæden fra kampens start.


Islanders får muligvis den vigtige back, Nick Leddy, tilbage til kampen. Det øger i teorien spillets værdi, selvom Islanders dog har klaret sig aldeles glimrende i de 3 seneste kampe, hvor Leddy har været fraværende. Michael Dal Colle misser formentlig kampen, men Tom Kuhnackl er tvivlsom.

Duchene har tidligere spillet i kæde med Michael Granlund, men finnen var ikke med i gårsdagens sejr over Rangers og forventes også ude mod Islanders. Viktor Arvidsson er fortsat ude.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback