New England Patriots - Houston Texans: 2

23. september 2016 kl. 02:25 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:15 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Week 3 står for døren. Texans tager på besøg hos Patriots, som virkelig er på yderste mandat på quarterback positionen. 
Texans kommer med et godt forsvar, og et angreb der måske lige er lidt bedre end man havde forventet. Er det nok til at stjæle sejren?

 

Det taler for spillet: 

- Texans har udover ligaens måske mest omtalt forsvarsspiller JJ Watt, også andre spillere der er med til at udgøre deres forsvar til et af de bedste i ligaen. 

- Patriots må starte med Jacoby Brisset som Quarterback da Brady er ude med karantæne, og den dygtige back up Garoppolo ikke er fundet kampdygtig efter en skade i sidste weekend. Sidstnævnte er dog med som back up, men der spekuleres i om det blot er for at dæmpe snakken om at WR Julian Edelman egentlig er den reelle 2nd QB på aftenen. 

- Texans ligner i år et hold der har fundet kemi offensivt. Med Osweiler, Fuller, Miller og Hopkins til rådighed kan de være lidt mere uforudsigelige end sidste sæson. 

- Texans head coach Bill O´Brien har af flere omgange tidligere været en del af staben hos Patriots. Udover at han sikkert er ekstra motiveret, så kan han måske også bedre end andre læse Patriots HC Belichick´s tanker i løbet af en kamp. 

- DE Ninkovich(Patriots) er fortsat også i karantæne. Udover at lave mange QB-Sacks, kommer holdet også til at mangle hans rutine på banen. Han har før denne sæson spillet samtlige kampe for holdet de sidste 5 år. -Fraværet er dog ikke nyt i forhold til de 2 forrige kampe. 

Det skal du være opmærksom på: 

- Patriots er holdet der ofte finder løsninger når det ser allerværst ud med skadede spillere. 

- Bill Belichick er en træner der altid får det meste ud af mindst. Han er altid forberedet til fingerspidserne, og laver ikke mange fejl i løbet af en sæson. 

- Patriots har en af ligaens bedste kickere, hvilket kan betyde meget hvis man ikke udnytter sine spil på modstanderens banehalvdel og derfor oftere må ty til 3 points-forsøg. 

- Patriots er et rigtig godt hold på hjemmebane. Det er ikke blevet til mange nederlag igennem årene. 

- Texans kommer til at møde deres overmænd på et tidspunkt. De slog Bears som igen i år ikke ser farlige ud, men til gengæld slog man også Chiefs. Begge kampe var dog på hjemmebane. 

- Linebacker Brian Cushing mangler for Texans. 

Det er en kamp der uden tvivl får masser af opmærksomhed, udover det at være Thursday Night Football. Der er mange ubesvarede spørgsmål især hos Patriots. Hvordan formår de at beskytte en rookie-QB der ingen NFL erfaring har udover preseason og nogle få snaps mod Dolphins. Man må i hvert fald forvente at der kommer til at være nerver hos den unge Brisset, og det er ikke noget der bliver meget bedre velvidende at JJ Watt er en af dem der kommer efter ham. 

Brisset kan dog samtidig formentlig være positiv over at ligaens nok bedste TE Gronkowski ser ud til at spille i aften. Om han nu er helt på 100% vides ikke, men blot hans tilstedeværelse på banen er med til at tage forsvarets opmærksomhed som kan give lidt mere åbne WR´s for Brisset. 

-Det er dog ikke bekræftet at Gronkowski spiller, men det skrives flere steder at han selv siger han er "Good to go". 

Samtidig er det også nu at Texans har mulighed for at vise at de virkelig er værd at holde øje med i år. 

Jeg vurderer et CV på et lille fordel til Texans i 47-53 favør især udfra at en rookie QB får sin første start, og en Gronkowski som vi ikke rigtig ved hvor står henne formæssigt. Derudover så tager det altså mere end en preseason at finde kemi offensivt - også hos Patriots. Det har været lidt lettere for Garoppolo fordi han kender systemet efter flere års iagtagen af Tom Brady.

Spillet hos Unibet til 1,98 er inkl. evt. overtime.

Regulært CV for kampen i regular time: 44-7-49.  

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback