18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nefisa Berberovic - Karman Kaur Thandi: 2

22. december 2021 kl. 00:05 - w25 - Pune - hardcourt
21. dec. 2021 kl. 23:57 (Opdateret 22. dec. 2021 kl. 10:02) 21/12
8
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Indien.

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 101,40%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

OBS: Kampstart kl. 06.30.

Det var godt at vente på denne kamp, da Marathonbet som sædvanligt hævede oddset til at være markedsførende. Nogle har Berberovic som favorit og andre Thandi, så tydeligvis en svær kamp for bookmakerne at prissætte, men har selv Thandi som svag favorit her.

Berberovic kommer med god vind i sejlene, med 6 sejre i træk inkluderet en ufortjent titel i USA på gruset. Hun har primært gjort sig på gruset i år, men er 8-6 på hardcourt som gav en tabt finale i Monastir hvor hun vandt mange gode kampe. hun har tidligere vundet titler på hardcourt, så hun er helt sikkert en som kan begå sig på alle underlag.

1 kamp her i Indien var ikke overbevisende, men viste sig stærkest i slutningen af begge sæt, og så er tendensen at man også vinder kampen som hun også gjorde. Stærk serv og god forhånd går man aldrig galt med, mener dog stadigvæk der er en del der skal forbedres før hun gør sig endnu mere gældende end nu.

Thandi er i gruppen med Mirza (double) og Raina (single og double) som har gjort det fint på tennis scenen. Føler helt sikkert der er mere i Thandi end Raina når vi snakker single, trods meritterne siger andet lige nu. Thandi har siden ung haft økonomisk støtte, og har derfor i højere grad end mange andre kvinder fra samme land, haft mulighed for at rejse rundt og suge erfaring til sig. Hun er spået en stor fremtid, men har ikke helt slået igennem endnu, måske fordi hun har tabt 8 ud af 9 finaler, hvor 2 af dem er her fra Pune. Hun har selv 12-8 i år på hardcourt, og tabte sin seneste finale for 1 måned siden i Italien på indendørs hardcourt, hvor der skulle en masse 3 sæts sejre til for at nå det stadie.

Thandi var ikke så stærk i serv i 1 kamp som man kunne forlange af hende, men vandt alligevel 6-1 6-3 mod blød modstand. Der er mange paralleller imellem hende og Berberovic, for Thandi er i højere grad gemt bag en stor serv og stærk forhånd. Spillemæssigt er det et lige match up, og begge kvinder kommer med god selvtillid. Jeg føler stadigvæk at Thandi lige er det bedre med det hun kan, og så har Pune vist sig som et sted hvor hun med mellemrum kan gå dybt.

Dette er en dårlig lodtrækning for begge kvinder, hvor vinderen har fine muligheder for at gå meget dybt. Jeg går med at Thandi her viser den klasse hun besidder, og sender en godt spillende Berberovic ud i en tæt kamp.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback