18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NEC Nijmegen - FC Groningen: Under 2,5 Mål

Match center
31. oktober 2021 kl. 14:30 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Stadion De Goffert    Ingmar Oostrom
27. okt. 2021 kl. 19:00 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 16:22) 27/10
58
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

NEC-Groningen

Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Søndag kl. 14.30 er der kickoff mellem Nijmegen-Groningen. Jeg synes det er et interesant opgør der er i vente mellem to dårligt spillende hold i øjeblikket. Oddsene for 1x2 ligger pt på et niveau som indikere holdene er lige gode og vi kan forvente et tæt opgør. Jeg tror på et målfattigt opgør der går under 2,5 mål. 
Sidste hjemmekamp for NEC var lokalopgør, hvor de tabte og efterfølgende fejring af udesejren gjorde den ene tribune kollapsede, så der kommer færre tilskuere end normalt. 

-Nijmegen har i de sidste 4/5 kampe gået over linjen. 
- 2/3 kampe på hjemmebane denne sæson er gået under linjen. 
- Seneste 4/5 kampe for Groningen er gået under linjen. 
- 4/5 kampe for Groningen på udebane er gået over linjen denne sæson. 
- Begge hold spiller pokalkamp 27/10 

Nijmegen har haft svært ved at score mål på hjemmebane i de sidste mange kampe. I dagens kamp skal de op mod Groningen som tilgengæld står stærkt defensivt. 3 af groningens kampe på udebane, hvor de er gået over linjen og har lukket en del mål ind, har været mod nr. 1,2 og 5. Jeg har svært ved se NEC komme frem til mange chancer i denne kamp og samtidig har Groningen hellere ikke sprudlet offensivt. 
 

Begge spiller pokalkamp onsdag og der kan gå lidt stilstand i kampen mod slutningen, da begge hold vil kunne bruge 1 point på denne tid af sæsonen. Jeg synes ikke helt Oddset tager højde for 2 hold der har svært ved at skabe chancer og score mål. Begge hold snitter omkring 1 på EG. 

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback