18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natus Vincere - Virtus.pro: 2

19. februar 2021 kl. 12:00 - IEM Katowice 2021
19. feb. 2021 kl. 08:05 (Opdateret 20. feb. 2021 kl. 10:42) 19/02
75
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Katowice 2021

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Navi har ikke tabt en kamp længe, samtidigt har de en mand som hedder S1mple. Han er altafgørende for dette lineup. VP derimod plejer, at have fin succes mod Navi. Derudover er det et hold, som besidder massere af fire-power.
Det taler for
 • Navi kan få problemer i vetoen. Nuke som er deres absolutte, bedste map og det map de har spillet mest i 2021, vil blive instantban af VP. Derfra er det "kun" Dust2 og Inferno som Navi har vist god form på. Så en lang Bo3 kamp, vil give dem problemer. Hverken Overpass, Train eller Mirage har været maps, som ligger godt til Navi, omvendt så ligger de fint til VP. Så vetoen isoleret, går til VP.
 • Disse to lineups har mødt hinanden fire gange i 2020, senest sidst i oktober. VP har altid haft godt fat i Navi. 3 x 2-0 sejre er det blevet til, ud af de fire kampe. En kamp er tabt efter tre maps. Så det mentale overtag må siges, at ligge hos Jame og co.
 • Navi er dybt, dybt afhængige af S1mple. Uden ham så ville Navi tabe utrolig mange kampe. Flamie, Boombl4 og Perfecto mangler niveau. Der er for langt mellem de gode kampe. Så alt presset ligger på en mand(På en god dag to, hvis Electronic er kommet ordenligt ud af sengen) VP plejer dog, at have godt fat i S1mple når de to hold mødes.
 • Det kan godt være, at Navi er i god form. Men det er VP også. I 2021 er det blevet til Otte sejre og kun to nederlag. Før 2020 endte sluttede VP også lige med, at vinde Flashpoint 2 og DH open. Så det et hold i topform, som spiller noget af deres bedste cs.
 • Fire-power og impact på serveren, bliver afgørende punkter. Her ser jeg godt duoen Jamie og Yekindar kan følge med. 1.16 og 1.13 i rating. 1.05 og 1.28 i impact. Derudover har holdet også Buster og Qikert, hvis form er god.
Hold øje med
 • Selvom Navi ikke har vist, god form på mange maps. Så er Navi et hold med bred map pool. Kigger vi bare 6mdr tilbage. Så der positiv win rate på 5/7 maps. Så der bliver ingen nemme maps for VP her.
 • S1mple skal nævnes. Han vinder maps og kampe på egen hånd. En af verdens bedste spillere, nogen vil mene den bedste. 1.37 i rating og 1.43 i impact. Han er svær, at lukke ned og vil altid have indflydelse på de respektive maps. Er han i spillehumør, så kan han ene og alene rive VP fra hinanden.
 • Navi har kun tabt en kamp i 2021. Det var mod Liquid og var årets første kampe. Siden da er det dog blevet til 8 sejre i træk og kun fire maps tabt. Alle de bedste tier1 hold er blevet besejret.
 • Taktisk kan jeg godt være nervøs for VP. De har det med, at spille passiv cs. Så lykkedes Navi offensive spil, så vil det give en masse runder. hvor der bliver "sparet". Desværre en sygdom VP har.
 • Navi har et teamplay, som lige nu er noget af det bedste vi ser. De får det til, at fungere og ikke mange kan komme igennem. Anført af S1mple og Electronic, har de bare fået de svære ting til, at se nemme ud.
Oddsmarked

Værdi kan hentes hos samtlige bookies.
licensløse bookies har også fin værdi.

Nogle vil måske mene jeg er langt ude her. Men ser et lille upset. Jeg tror Navi får problemer. De skal for det første ud i en veto, som de ikke er "vant" til. Nuke er væk og det sker ikke tit. Det sker i 9/10 kampe, at Nuke er en del af de tre maps, som skal spilles. Det sker bare ikke her. Det driver Navi ud på map(s), som de ikke har spillet meget her i 2021. Omvendt så er det maps, som VP har spillet utrolig meget. 

Kilder

www.hltv.org
www.Betbrain.com
www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback