18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natus Vincere - NIP: 2

31. oktober 2021 kl. 16:40 - PGL Major Stockholm 2021
31. okt. 2021 kl. 12:15 (Opdateret 1. nov. 2021 kl. 09:56) 31/10
59
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

PGL Major Stockholm 2021

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 110,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Jeg forventer en kamp, hvor alle maps kan komme i spil. To hold i fantastisk form. NIP har flere spillere, som leverer bedre stats, end hos Navi. Navi ligger nummer #1 og har gjort det længe. De har tabt to kampe, de seneste måneder.
Det taler for
 • NIP har kun tabt tre kampe, i de seneste tyve spillet kampe(Hvis vi tager Bo12 kampene fra) Med den nuværende form, ville det undre mig, hvis ikke NIP skulle kunne byde Navi op til dans.
 • Teamplay og taktisk er to punkter, hvor jeg synes NIP var langt efter, de førende hold i toppen. De seneste to måneder, har NIP kun forbedret sig. Device er blevet spillet 100% ind på holdet. Fundamentet ser solidt ud.
 • Rez, Hampus og Device ser ud til, at have fundet sig tilpas, i de respektive roller. Trioen snitter 1.13, 1.12 og 1.19 i rating, samt 1.10, 1.30 og 1.26 i impact. Rammes topniveauet her, så kan det blive, en stor mundfuld for Navi.
 • NIP har fået en solid map pool, hvor NIP skal kunne spille lige op, med Navi på de fleste maps. Inferno, Nuke, Overpass, Ancient og Dust2 er fem maps, hvor den kan gå begge veje. Kan godt se, alle tre maps komme i spil. Ender vi på sidste map, så det en helt lige kamp.
 • Dette "LAN" setup ligner noget, som NIP føler sig godt tilpas i. De er på hjemmebane i Sverige, som ser ud til, at passe dem fremragende. NIP gav senest Astralis, en lektion i hvordan der skal spilles CS på lan. Den sejr må have løftet selvtilliden, og troen på egne evner.
 • Navi har fået løftet niveauet, hos flere spillere end bare s1mple(som altid leverer) - Alligevel skal det med, at s1mple er fundamentet på holdet. Har han et dårligt map/en dårlig dag, så falder niveauet drastisk. Det er kun s1mple, som snitter højere stats, end trioen hos NIP.
Hold øje med
 • Navi pause-traume ligner at udeblive. Navi så skarpe ud, i kampen mod Heroic og Virtus. De sidste ni uger, har Navi tabt to kampe. Det derudover blevet til atten sejre, i samme periode. Det må siges, at være et Navi hold, som har peaket over længere tid.
 • Stats som 1.30 i rating og 1.35 i impact tilhører en mand, ved navn s1mple. Verdens bedste spiller. En spiller som på dagen, kan vinde runder, maps og kampe på egen hånd. Topniveauet fra s1imple er der ingen, der kan matche. Han er en x-faktor spiller, som vil dominere.
 • Navi har fået flere individer, som viser sit værd. B1t og Electronic er begyndt, at vise niveauet. Kemien og kommunikationen er på højeste niveau, hos det russiske hold.
 • Udover Dust2 hvor Navi kun vinder 50%, de seneste tre måneder. Så vinder Navi 62% og op til 100%, på de resterende maps. Navi bliver svær, at gøre utilfreds i dagens veto. Taktikken ser ud til, at være bundsolid på de fleste maps. Navi har ikke været nummer #1 så længe, uden en grund. Det solidt håndværk, som kommer fra deres hænder.
 • Navi har været nummer #1 på ranglisten længe. De har vist, at tætte kampe alligevel bliver vundet. Små fejl og fejlkommunikation er fjernet fra holdet. Denne kamp gælder en plads, i champions stage. Det bliver et 100% forberedt Navi hold, som møder hjemmebane-holdet. Navi har en evne, at løfte niveauet når det virkelig gælder. Kan NIP løfte spillet, hvis det kræves?
Oddsmarked

Nordicbet 2.57
Bet365 2.62
Betfair s 2.60
Danskespil 2.55

Licensløse bookies med værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

Giv twitter et visit: @esport_eagle01

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback