18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natalia Szabanin - Caisja Hennemann: 2

11. november 2021 kl. 10:00 - w15 - Helsingborg - indendørs hardcourt
10. nov. 2021 kl. 21:38 (Opdateret 11. nov. 2021 kl. 11:50) 10/11
45
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Sverige.

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 108,10%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

De 2 spillere mødtes for nyligt i Ungarn på grus, her vandt Szabanin forholdsvis klart i 2 sæt. Nu er der nyt opgør på nyt underlag i nyt land.

Szabanin har i år fået slået hul på senior tennis, og har gjort det fint ved flere event. Det i sig selv er ikke underligt, når hun også har en række stærke junior resultater i ryggen på tværs af underlag. Det er primært grus hun har været mest aktiv på, men gjorde kort process mod Glanzer i første kamp her i Sverige.

Selvom det var en sejr uden besvær gik der lige lidt tid før hun rigtig tog fat, og fik også undervejs vendt nogle bagud situationer til parti sejr.

Hennemann har også tidligere en stærk junior tid bag sig, med flere titler i Norden. De ligger dog nogle år tilbage trods sine kun 20 år, og har også været aktiv på gruset i år med 36-17 til følge. Hun var forbi Estland i sidste uge på indendørs, her blev det til en fin sejr over Vedder i kval, men blev herefter slagtet af Kanepi.

Hendes kamp endte 6-0 7-5 mod mindre flaterende modstand. Hun måtte redde nogle kastanier ud af ilden, men var utrolig stabil med at få sin første serv i spil, hvilket er et godt tegn.

Det meste af markedet nærmere sig en 50-50 kamp, men Szabanin skal være favorit her. Hennemann har dog fin historik på indendørs fra Norden, og hvis hun kan få gang i møllen kan hun også vinde denne.

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback