18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nashville Predators - St. Louis Blues (2020-02-17 01:00) - Mikael Granlund: Over 0,5 Point

17. februar 2020 kl. 00:00 - Ishockey, USA - NHL
16. feb. 2020 kl. 07:51 (Opdateret 17. feb. 2020 kl. 16:40) 16/02
18
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Mikael Granlund fik en langsom start på sæsonen, men har nu fundet sin plads ved siden af Ryan Johansen i Nashvilles førstekæde, og det virker til at have givet pote for finnen, der nu møder St. Louis Blues for anden gang på to dage.

Det taler for:
- Granlund lavede bare point i 3 af sæsonens første 17 kampe og har i løbet af sæsonen spillet med adskillige forskellige kædekammerater. Finnen har siden All-Star-pausen i slutningen af januar været rykket sammen med stjernen Ryan Johansen og har samtidig fået mere ansvar. 7 af hans 10 mest minutrige kampe i sæsonen er faldet efter pausen.

- Granlund har kun point i 18 af sine 51 kampe, men er kommet på tavlen i 7 af de seneste 12. Hans 8 point siden pausen er kun overgået af Roman Josi på Nashville.

- Granlund er blevet en fast del af Nashvilles første overtalskæde. 

- Ingen forwards på Nashville har været på isen ved flere skudforsøg, målchancer og store målchancer end Granlund siden All-Star-pausen. 

- De normalt så defensivt stærke Blues har lukket utroligt mange mål ind på det seneste. 4,04 pr. kamp er værst i NHL siden All-Star-pausen.

- Blues er klart bedre defensivt hjemme. Siden starten af december er de 8. bedst i mål tilladt på hjemmebane, men 5. værst af de 31 hold på udebane.

- Granlund lavede 2 point, da holdene mødtes i går i en 4-3-sejr til Predators i St. Louis.

- Kampen i går var Blues´ første uden den vigtige og rutinerede back Jay Bouwmeester, der fik hjerteproblemer under forrige kamp. Canadieren er fortsat ude.

- I den kamp stod Jake Allen på mål for Blues, og derfor forventes Jordan Binnington at passe buret i denne kamp. Selvom det var Binnington, som førte Blues til mesterskabet i sidste sæson, så er det faktisk Allen, der har de bedste stats af de to i denne sæson.

Taler imod:
- Granlund er trods alt gået fra isen uden point i langt hovedparten af kampene i denne sæson.

- Gårsdagens kamp var meget jævnbyrdig, og generelt svinger momentum indbyrdes mellem de to rivaler frem og tilbage.

- Nashville har med 12-11-4 ikke været det bedste hjemmehold i denne sæson. Dårligt spil fra holdkammeraterne kan smitte af på Granlund og påvirke hans chancer for point.

- Granlund har kun lavet point i 11 af 29 tilfælde mod Blues i karrieren.


Oskar Sundqvist og Vladimir Tarasenko er ude for Blues foruden Bouwmeester.

Nashvilles Ryan Ellis er tvivlsom efter en længere skade.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback