18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Inter

Infokamp
Match center
13. juni 2020 kl. 21:05 - Fodbold, Italien - Coppa Italia
9. jun. 2020 kl. 11:51 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 22:59) 09/06
257
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Napoli fik et utrolig godt udgangspunkt i det første opgør, hvor man vandt med 1-0 i Milano. Inter er tvunget frem på Stadio San Paolo og hvor man har vundet i denne sæson, det ligner et tæt og åbent opgør lørdag aften, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,80 på en Napoli sejr, Unibet og LeoVegas er begge i odds 3,60 på uafgjort, mens Bet365 er i odds 2,60 på en Inter sejr.

DET TALER FOR NAPOLI:

 • Napoli fik et utrolig godt udgangspunkt tilbage i februar, hvor man meget overraskende vandt med 1-0 i Milano på et mål af spanske Fabian Ruiz.
 • Inter skal frem og jagte både mål og ikke mindst en sejr, og på omstillingerne kan napolitanerne gør ondt på Inter med hurtige folk som Insigne og Mertens.
 • Hjemmeholdet har igen Koulibaly tilbage i midterforsvaret som kun har spillet et opgør det senest halvår pga han har været skadet, han har været savnet i syditalienernes defensiv.
 • Napoli satser alt på Coppa Italia da Top4 i Serie A ser ud til at være umuligt i denne sæson.
 • Inter har tabt de seneste to udekampe i Serie A mod Lazio og Juventus.
 • Skal Napoli spille sig i finalen kræver det først og fremmest at man står stærkt defensivt, da Inter kommer med Lukaku og Lautaro Martinez som gjorde ondt på hjemmeholdet tilbage i starten af januar ved at vinde med 3-1.
 • Træner Gennaro Gattuso kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til lørdagens opgør på et tomt Stadio San Paolo, og man vil sandsynligvis spille mindre offensivt end normalt da man har et godt resultat som skal i hus.

DET TALER FOR INTER:

 • Inter har besejret Napoli i denne sæson på Stadio San Paolo, og den normale heksekedel er væk, hvilket betyder presset fra lægterne er væk og det vil passe milaneserne ganske fint.
 • Træner Antonio Conte kan til opgøret stille i stærkeste opstilling og det tyder på at Christian Eriksen starter inde fra start.
 • Gæsterne fra Milano har haft en god sæson og både offensivt og defensivt har man set godt ud, og hvor træner Antonio Contes ankomst til klubben bestemt har kunne ses over hele banen.
 • Inter har flere strenge at spille på end napolitanerne, og det betyder at man bestemt forsat har muligheden for at spille sig i finalen, selvom det blev til et 0-1 nederlag i det første opgør.
 • Napoli kommer til at få problemer med at holde Lukaku og Lautaro Martinez fra chancer i opgøret, og kommer milanerserne hurtigt foran vil opgøret være åbent med det samme.
 • Scudettoet er væk efter to nederlag i streg til Lazio og Juventus, og derfor er det enten Coppa Italia eller Europa League at man skal gå efter hvis man skal vinde en titel i denne sæson.
 • På papiret er Inter stærkere end Napoli, og man har vist større stabilitet end hjemmeholdet i denne sæson, hvilket gør at dette opgør forsat er helt åbent, og Inter bestemt har gode muligheder forsat for at spille sig i finalen.

Trupnyt: Begge mandskaber kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og at Napoli har Koulibaly tilbage i midterforsvaret styrker dem markant, da han bliver vigtig på det fysiske især med Lukaku hos gæsterne, hjemmeholdet stiller med Insigne, Callejon og Mertens i det offensive, dog er græske Manolas ude i midterforsvaret han har ikke vist samme styrke som tiden i Roma.

Inter stiller med Lukaku og Lautato Martinez i angrebet, og det tyder på ifølge flere italienske medier at Christian Eriksen starter inde, og skal fodre de to spydspidser og med Young og Candreva på kanterne, samt Barella og Brozovic på den centrale midtbane.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Koulibaly-Maksimovic, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Demme, Zielinski- Callejon, Insigne, Mertens.

Inters forventede startopstilling: 3-4-1-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Candreva, Barella, Brozovic, Young- Eriksen- Lukaku, Lautaro Martinez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Corriere Dello Sport, sscnapoli.it, tuttomercatoweb.com, inter.it, napolipiu.com

Kommentarer

Feedback