18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
1. december 2019 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
San Paolo    Fabrizio Pasqua
29. nov. 2019 kl. 11:15 (Opdateret 1. dec. 2019 kl. 19:53) 29/11
268
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 69-19-12%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 1,45
Rigtig/forkert: 1-2
Bethard Spil nu hos Bethard
Napoli bør have gode muligheder for tre point mod et ikke formstærkt Bologna mandskab. Gæsterne vil sandsynligvis grave sig ned og spille på omstillingerne, men Napoli spillede godt i Liverpool i onsdags og bør været et niveau over svækket Bologna.
Det taler for
 • Napoli kommer med et flot uafgjort resultat fra onsdagens svære udekamp i Liverpool.
 • Det har været en del stolpe ud for napolitanerne som burde have haft flere point på kontoen.
 • Bologna er inde i en skidt periode med fire nederlag i de seneste seks spillerunder.
 • Gæsterne må undvære to vigtige startere i både Soriano og Santander.
 • Napoli har besejret Bologna i de seneste fem indbyrdes opgør på Stadio San Paolo.
 • Bologna kommer normalt til kort mod de store, og de bør komme i problemer mod et hurtigt spillende hjemmehold.
 • Gæsterne har haft store problemer på udebane på det seneste, hvor det er blevet til fire nederlag i de seneste fire opgør.
 • Hjemmeholdet kan til søndagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Napoli har ikke vundet i de seneste syv spillerunder i Serie A.
 • Napolitanerne har ikke vundet hjemme siden den 19/10 2-0 over Verona.
 • Bologna vil sandsynligvis stå meget kompakt og defensivt.
 • Hjemmeholdets spillere kan måske have onsdagens udekamp i benene, da det må have trukket lidt tændere ud at møde Liverpool.
 • Bologna spillede 2-2 senest hjemme mod Parma, men hvor man var meget spillestyrende i opgøret.
Oddsmarked

Bethard er i odds 1,52 og åbnede i odds 1,45. 888sport og Leovegas er begge i odds 1,50, mens en toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,51.

NAPOLI: Syv kampe uden at vinde det er ikke normalt for Napoli mandskabet, og det har været en del stolpe ud på det seneste især hjemmebane nederlaget mod Cagliari hvor man var klar bedst, og hjemmekampen mod Atalanta hvor man også burde have vundet, så det er ikke helt gået Napolis vej.

Napoli spillede 1-1 i onsdagens vigtige udekamp i Liverpool,og i et opgør hvor man aldrig rigtigt kom under pres og hvor man stod stærkt defensivt og generelt fortjent fik point med til støvlelandet. 

De kommende fire spillerunder er alle mod modstander som man bør kunne besejre og kravet må være tolv point i disse fire spillerunder inden julepausen, træner Carlo Ancelotti er bestemt under pres da man har underpræsteret, og rygterne var allerede ude med at et nederlag i Liverpool kunne koste ham jobbet i klubben.

Napoli skal vinde søndagens opgør mod Bologna så der i hvert fald kommer lidt ro på den kommende uge, og man har da også overtaget hjemme på Stadio San Paolo når Bologna kommer besøg, de seneste fem indbyrdes opgør er nemlig alle blevet vundet.

Napolis hjemmebanestatistik: 3-2-1, målscore 8-4. 

Trupnyt: Insigne vender tilbage efter at have siddet ude i Liverpool, og det samme bør polske Milik gøre og det betyder at man kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Napolis forventede startopstilling: 4-4-2: Meret- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj- Elmas, Allan, Fabian Ruiz, Younes- Lozano, Mertens.

BOLOGNA: Gæsterne er ikke inde i den bedste stime med kun et point i de seneste fire spillerunder, og man skulle helt hen i det 95 minut før man scorede til 2-2 mod Parma, dog i et opgør hvor man var det bedst spillende mandskab og hvor det nok nærmere skulle være blevet til tre point i stedet for et point.

På udebane har man det normalt ikke alt for godt, og det er det samme billede som gør sig gældende i denne sæson, man har tabt de seneste fire udekampe og man må samtidig undvære Roberto Soriano på midtbanen og Federico Santander i det offensive til søndagens udekamp hvilket er svækkelse for træner Mihajlovic og co.

Det ligner et opgør hvor man vil grave sig ned, og spille på omstillinger med Rodrigo Palacio alene i front og med Sansone og Orsolini lige bagved den lille argentiner, men Napoli stod rigtig stærkt defensivt i onsdagens udekamp i Liverpool, og kan de komme med samme spillestil så ligner det et mere end vanskeligt opgør for Bologna mod et hjemmehold som er sulten efter at få tre point.

Bolognas udebanestatistik: 1-2-4, målscore 9-13.

Trupnyt: Soriano(fast) på midtbanen er skadet og det samme er Sanatnder(fast) i angrebet.

Bolognas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Skorupski- Tomiyasu, Bani, Danilo, Krejci- Medel, Dzemaili- Orsolini, Svanberg, Sansone- Palacio.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, corrieredellosport.it, sscnapoli.it, bolognaafc.it, sportnotizie24.com

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback