18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nao Hibino - Lucia Bronzetti: 2

Match center
14. januar 2022 kl. 01:20 - Tennis, Australien - WTA - Australian Open, Qualification | f
Court 14, Melbourne Park
13. jan. 2022 kl. 23:28 (Opdateret 14. jan. 2022 kl. 03:19) 13/01
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale til AO.

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 1-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

En nerve kamp for alle spillere som står på tersklen til hovedturneringen.

Efter et rædsomt 2021 er Hibino kommet godt i gang i alle sine 4 kampe. Hun vandt senest sikkert over Cocciaretto, og fik en fantastisk optakt til denne kamp. Hibino kommer med god rutine, og får hun vind i sejlene som nu er hun en meget farlig modstander.

Hibino blev brudt 2 ud af 2 gange, men kørte ellers høje procenter i serv og returspil. Det er altid flot når en spiller kan vende en negative kurve, og her ser man hvordan nogle gange blot 1 sejr giver et helt nyt udtryk.

Bronzetti har dog været i modsat båd med et fantastisk 2021, hvor hun dalede i niveau mod slutning af året. Hun virker dog til at have batterierne opladet igen, og har kun afgivet 6 partier i sine første 2 kampe. Nu fulgte jeg hendes seneste kamp tæt, og i få situationer hvor hun var nede 15-30 i egen serv, så satte hun bare turboen til og gik fra kampen uden en breakbold imod sig.

Bronzetti er mere ny i det fine selskab men virker ikke til at påvirke hende, og har spillet til at kunne gøre det godt på alle underlag, med sin styrke og match toughness. Hun har selv fået et rigtig godt afsæt til denne kamp, hvor man må forvente at begge får hårde modstand end deres tidligere kampe.

Markedet har svagt bevæget sig ned ad op til kampstart på Bronzetti.

God kamp.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback