Annonce

Na'Vi - HellRaisers : 2

28. marts 2017 kl. 19:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 63-37%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

HellRaisers' record på Inferno (3-1) og form med 14 sejre i de seneste 16 maps vidner om meget imponerende spil. Na'Vi’s ene sejr på Inferno var meget overbevisende, men Inferno kan være et drilsk map, og HellRaisers har al momentum med sig.

Derfor skal du følge tippet:

 • Inferno er et godt map for HellRaisers, der i 2017 har vundet 3 kampe og tabt 1. Sejrene er kommer blandet andet over G2 og EnVyUs.
 • HellRaisers spiller mange kampe for tiden, og de vinder mange maps. 14 sejre i de seneste 16 maps er det blevet til.
 • Det nye Inferno er fortsat et map, der ikke er blevet regnet 100% ud. Derfor kan det være et map, der lægger op til upsets.
 • HellRaisers har allerede leveret en del upsets i Pro League med 2x sejre og Virtus.Pro og 2x sejre over G2.

Det skal du holde øje med:

 • Selvom HellRaisers virkelig imponerer, så er Na'Vi stadig det bedre hold af de 2 talentmæssigt.
 • Na’Vi har spillet Inferno en enkelt gange, hvor de slog EnVyUs meget overbevisende med 16-6
 • Da HellRaisers mødte samme modstander skulle de bruge overtime på at vinde 19-17.
 • 2 af HellRaisers' sejre på Inferno er kommer efter overtime.
 • På Inferno kan AWP'erne virkelig slå sig løs. Na'Vi har 'GuardiaN' og 's1mple', der begge er blandt de bedste AWP’ers i verden.

Odds-afsnit:

Indtil videre har kun Danske Spil odds på kampen med odds 3.0. Jeg giver en update, når resten af markedet er ude med odds.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Kampen bliver spillet online og der spilles best of 1.

Mappet er kendt på forhånd, og som nævnt bliver der spillet Inferno. Analysen her bygger på, at HellRaisers spiller noget sublimt counter-strike for tiden, og har en del kvalitetssejre, hvilket jeg personligt vægter meget højt. De har endda formået at kvalificere sig til både DreamHack Open Austin og StarLadder inden for ganske kort tid.

Na'Vi har ikke været meget i kamp siden IEM. Det er blevet til 8 Pro League-kampe, hvor det er gået ganske fint. 6 sejre og 2 nederlag for at være helt præcis.

Det er altså 2 hold, der har vundet en del på det seneste, der mødes. Na’Vi er og bør være favoritter, men odds 3 er ganske højt på HellRaisers, når man tænker på deres form, og at Inferno er et map, de gerne vil spille.

Det skal også nævnes, at 'Styko' fra HellRaisers i sidste uge havde muligheden for at joine Mousesports, der er en større organisation, men i sidste ende valgt at afvise. Det fortæller meget fint, at HellRaisers bevæger sig i den rigtige retning. Var tilbuddet kommet for en måned siden (selv uden 'NiKo') er jeg ikke sikker på 'Styko' havde afvist.

Na'Vi har mistet deres træner, 'starix'. Jeg ved ikke rigtig, hvor meget jeg skal lægge i det. Han er en af de bedre trænere i CS:GO, men resultaterne udeblev stadig. Derudover tror jeg ikke det har den største effekt på denne kamp, når der "blot" er tale en online Pro League-kamp.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback