18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Moyuka Uchijima - McCartney Kessler: 2

12. oktober 2021 kl. 16:00 - w25 - Florence - hardcourt
12. okt. 2021 kl. 12:14 (Opdateret 13. okt. 2021 kl. 00:22) 12/10
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval runde i USA

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 106,88%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Bolden ruller videre i USA hvor mange turneringer foregår i disse uger.

20 årig Uchijima fra Japan, har egentlig været et navn der har været mange år på touren. Hun gjorde det godt i sin juniortid, og har altid leveret fint på seniorniveau. Hun startede op i slut August på touren igen, og tog back to back titler i Tunesien, hvilket er noget af et statement at sætte. Man kan diskutere niveauet i disse turneringer, men klar sejr og Hewitt og sikker sejr over DeFalco står som det bedste. Hun tabte dog tidligt i 3 event, og har haft en måned op til denne turnering.

Trods sin allerede brede erfaring med tennis, kan jeg ikke se hun før har været i USA for at spille. Hun kommer helt sikkert ikke som turist her og er også favorit, men der er mange gode collegespillere der for mulighed for at lyse op, og denne kamp er også en af disse.

22 årig Kessler kørte fra kval til finalen for 2 uger siden i et andet event her, men måtte som favorit glippe sin første seniortitel. Hun har stærke resultater fra College, hvor hun skal prøve at føre det videre til touren. Hun har en god moden alder og gør det som regel godt, hun er indtil videre 10-2 i år imod Uchijima's 11-1. 

Dette er kun kval, så et Match Tiebreak kunne komme i spil, men vælger at tro at Kessler kan fortsætte sin gode kurs mod Uchijima, som kunne have nogle omstillingsproblemer her på et nyt territorie.

Havde egentlig tastet oddset ind som 2,375 men blev automatisk rundet op. Det er godt at se Marathonbet udbyde odds på sådan type kampe, så det ikke kun er Bet365 som ofte er de eneste på markedet, og i denne kamp ligge en my mindre.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback