18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Monza - Torino: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
13. august 2022 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
U-Power Stadium    Maurizio Mariani
8. aug. 2022 kl. 10:58 (Opdateret 13. aug. 2022 kl. 22:42) 08/08
103
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af få mål i premieren i Monza da oprykkerne sandsynligvis vil starte stille ud, og gæsterne har stort fokus på det defensive. Begge mandskaber gik over linjen i weekendens pokalkampe, men det ligner en lukket affære med få mål.
Det taler for
 • Forskellen på Serie B og Serie A kommer Monza til og mærke i de første opgør i sæsonen, og hvor fokus i starten vil være på det defensive og lukke ned.
 • Gæsterne fra Torino og træner Ivan Juric var i sidste sæson et mandskab som var svære, at lukke op for og den kroatiske træner har stort fokus på det defensive, og lukke af.
 • Torino har mistet Andrea Belotti som i de sidste mange sæsoner har været vigtig med både mål og assist, og det gør Torino mangler kvalitet i det offensive, og det kan betyde manglende skarphed i det offensive.
 • Monza har som oprykker forstærket sig markant hen over sommeren, men det tager tid før spillestilen sidder lige i skabet, og offensivt mangler man forsat lidt mere kvalitet da nyankommet Gianluca Caprari ikke kan skabe alt på egen hånd.
 • Jeg forventer umiddelbart at en pointdeling vil passe begge mandskaber ganske fint i premieren, og jo længere vi kommer ind i opgøret vil man satse endnu mindre for, at undgå blottelser i det defensive.
 • Torino har haft fokus på det defensive i venskabskampene, og hvor tre ud af fire opgør alle er gået Under 2,5 mål.
 • Temperaturen kan komme til og spille ind i opgøret, og da man forventer omkring 30 graders varme lørdag aften i det norditalienske, og hvilket ikke kan udgå og kom til, at påvirke tempoet i opgøret.
Hold øje med
 • Begge mandskaber spillede Over 2,5 mål i weekendens pokalkampe, Monza vandt 3-2 over Frosinone og Torino besejrede sicilianske Palermo med 3-0.
 • Seks af Monzas seneste syv opgør er alle gået Over 2,5 mål, ergo man har haft gang i det offensive spil både i Coppa Italia og ikke mindst i sommerens venskabskampe.
 • I Monzas sidste syv opgør i den italienske Serie B gik seks af opgørene Over 2,5 mål.
 • Det er første opgør i sæsonen, og hvor det kan blive en omgang indianerfodbold i begge ender af banen, og ganske enkelt fordi man ikke helt ved hvor begge mandskaber helt står.
 • Ambitionerne er store hos hjemmeholdet i den kommende sæson, og hvor målet er Top 10 og det kan betyde man kommer ud med en meget offensiv tilgang til opgøret.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,76 på Under 2,5 mål i lørdagens opgør i Monza, Nordicbet er i odds 1,75, mens Bet365 er i odds 1,72 og Unibet i odds 1,71.

MONZA: Norditalienerne er i Serie A for første gang i klubbens historie og man har store ambitioner allerede i denne sæson, og hvor målet er og slutte i Top 10. Med Silvio Berlusconi og Adriano Galliani i front har man bestemt økonomien i orden, og man har da også forstærket sig ganske stærkt og fint hen over sommeren, men og spille mere eller mindre en helt ny startopstilling sammen kommer til, at tag lidt tid.

Bookmakerne har sat oddsene ganske fint og det dufter umiddelbart af et tæt og jævnbyrdigt opgør, men det er bestemt også kun fordi man har hentet gode navne som Cragno i målet, Ranocchia, Marlon og Carboni i det defensive, Sensi på midtbanen, og ikke mindst Gianluca Caprari fra Verona alle super fin og gode navne til en oprykker i Serie A.

Monza var kendt for deres offensive spillestil i sidste sæson i Serie B, men man forvente at træner Giovanni Stroppa hiver håndbremsen i Serie A, og først fremmest fordi det er et mere eller mindre helt nyt mandskab som tager tid og spille sammen, og fordi man skal godt i gang i sæsonen, og derfor vil man være mere end fint tilfreds med et point i første spillerunde, og hvor varmen kan spille ind lørdag aften i premieren.

Monzas forventede startopstilling: 3-5-2: Cragno- Marlon, Ranocchia, Carboni- Birindelli, Valoti, Barberis, Sensi, Carlos Augusto- Gytkjær, Caprari.

Trupnyt: Man var ude efter Andrea Petagna fra Napoli til det offensive, men man har forsat ikke kun få handlen i hus, og med danske Gytkjærs sejrsmål i weekendens Coppa Italia opgør tyder det på, at han starter inde i premieren mod Torino. Machin(reserve) på midtbanen er i karantæne til lørdagens opgør. Monza har hentet Andrea Petagna om han kommer til og sidde på bænken til opgøret vil tiden vise.

TORINO: Fokus på det defensive bliver med stor sandsynlighed den samme opskrift i den kommende sæson fra norditalienernes side, og man kommer ikke udenom, at træner Ivan Juric har har godt styr på det med og forsvare sig og lukke ned defensivt.

Jeg har umiddelbart svært ved og finde helt ud af hvad Torinos mål er i den kommende sæson, man er i hvert fald svækket offensivt til den kommende sæson, og da Andrea Belotti er væk og hans mål, assist og ikke mindst vigtigheden hos Torino kommer man til, at savne og med alt respekt for de offensive spillere man har i truppen.

Torino kommer til og mangle kvalitet i det offensive, og kan gå hen og få problemer med og scorer masser af mål og ikke mindst skabe chancer, og ja man besejrede Palermo 3-0 fra Serie B i weekenden i Coppa Italia, men her skal man op mod en modstander på et andet niveau og med mere kvalitet.

Det ser ud til at træner Ivan Juric ikke ændre det helt store i startopstillingen i forhold til pokalkampen mod Palermo, og hvilket betyder, at offensiven igen bliver med Sanabria, Seck, og Radonjic, og kun Buongiorno i det defensive er ude med karantæne til opgøret.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-2-1: Milinkovic Savic- Djidji, Zima, Rodriguez- Singo, Lukic, Ricci, Aina- Radonjic, Seck- Sanabria.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com, acmonza.com, Tuttosport.com, torinofc.it, corrieredellosport.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback