Annonce

Monterrey: Anastasia Pavlyuchenkova

3. april 2017 kl. 20:00 - Tennis
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 16%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

WTA Monterrey - Pavlyuchenkova vinder turneringen.

Det taler for spillet

- Pavlyuchenkova er kommet i den gode halvdel. Hun slipper for Kerber indtil finalen, men hun slipper også for Watson, Bouchard, Makarova, Cornet og Suarez Navarro, som alle er nogle farlige spillere, som kan spille flot tennis på dagen.

- Pavlyuchenkova har vist rigtig højt niveau i 2017. 

- Pavlyuchenkova kan, når hun rammer niveau, spille op med de bedste spillere på touren. Hun har en meget aggressiv stil, som gør hende farlig for de fleste.

- Hun har alene i år slået Stosur, Kuznetsova x2, Svitolina, Strycova, Cibulkova. Det er altså nogle rigtig store navne, som hun er oppe at slås med i år.

- Pavlyuchenkova har en god 1. serv, som bør give hende nogle lette point i de første par runder.

- Kerber har på ingen måde været imponerende i år. Hun har faktisk tabt 7 kampe af 7 mulige til spillere indenfor top 35.

- Finalen bliver muligvis Kerber. Her står Kerber som klar favorit, da hun så (højst sandsynligt) har fundet noget niveau. Jeg ser dog Pavlyuchenkova som favorit imod de andre fra den halvdel, som landet ligger pt.

Det taler imod

- Finder Kerber sit niveau, og når hun finalen, vil hun være stor favorit til at tage titlen. 

- Garcia og McHale er også gode bud til at nå en finale fra nederste halvdel. Pavlyuchenkova har dog aldrig tabt til de to i deres 5 tidligere opgør (2-0 Garcia, 3-0 McHale), og hun møder dem først i en eventuel semifinale.

- I 3. runde møder Pavlyuchenkova højst sandsynligt Babos eller Bellis. Hun har aldrig mødt nogle af dem, men de kan godt begge være drilske. Jeg ser hende dog stadig som solid favorit i disse opgør, som landet ligger pt.

- Cepelova i 2. runde havde et godt run i Miami, og hun bør have tanket noget selvtillid fra den turnering. Hvis Pavlyuchenkova rammer sit niveau, bør hun dog ikke komme i problemer.

- Pavlyuchenkova har ikke nogen god 2. serv. Hun har også kun vundet 43.3% af dem i år til forskel fra hendes 67,2% i 1. serven. Det kan udnyttes af nogle af de bedre spillere.

- Pavlyuchenkova har gjort det godt i de store turneringer i år, men i mindre turneringer siden AO er hun røget ud i 1. runde (Jabeour - Dubai) og 2. runde (Cibulkova - Doha).

- Pavlyuchenkova spiller meget aggressivt og marginalt. Hvis hun ikke rammer dagen, giver hun sig selv en del problemer.

Spillet baseres meget på Pavlyuchenkovas niveau pt. samt en forholdsvis let vej til finalen. Kerbers ekstremt lave niveau tæller også en del. Ellers er der spillere med i den halvdel som Bouchard og Suarez Navarro, som ikke er i nærheden af deres top niveau. Makarova og Cornet er også kun trusler, hvis de finder deres top niveau frem.

Markedet ligger generelt på 6. Unibet/888 ligger til 4.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud
Feedback