18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Misaki Doi - Kristina Kucova: 1

Match center
4. januar 2022 kl. 05:25 - Tennis, WTA | f
Court 3
3. jan. 2022 kl. 21:37 (Opdateret 4. jan. 2022 kl. 07:15) 03/01
31
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Adelaide.

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 101,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Jeg var efter Doi sidste år hvor hun underpræsterede i lang tid, men sluttede rigtig stærkt af.

Doi var med her sidste år og fik skrabet 2 sejre hjem over 4 kampe, men endnu en gang her ser jeg japaneren have en geografisk fordel her. Doi sluttede 2021 af med 7 sejre i træk og en enkelt titel, inden hun trak sig i den 8 kamp undervejs med skade. Hun var allerede begyndt og røre på sig inden da, og tydeligt hvad en portion selvtillid kan gøre for en spiller.

Kucova har jeg haft fat i et par gange, og hun er næsten altid del og nogle rodede lange kampe der skifter momentum undervejs. Kucova havde selv en stærk afslutning på året, med semi og finale plads i sine 2 sidste turneringer. Jeg ser hende spille sit bedste spil på grus, men har flere gange vist at hun kan strikke en god hardcort game sammen. Sidste år var hun kun i Australien i forbindelse med AO hvor det blev til klart nederlag.

Dette er helt sikkert en definition på en fifty fifty kamp, men stedet hvor turneringen afholdes og sidste periode i mente, vil jeg give Doi fordelen i denne dyst. De har 2 kampe fra år tilbage hvor Doi vandt begge, den ene af gangene i Australien.

Selvom Kucova til tider viser højere topniveau, tror jeg den nyfundne form hos Doi kan give hende vinger i disse tætte opgør. Man skal være opmærksom på at Doi trak sig med skade i sidste kamp, men tror simpelthen bare hun var kørt flad her.

Markedet svinger lidt over og under 2 her og virker til at have fundet sit leje.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback