Annonce

Minnesota Wild - Edmonton Oilers: 2

Match center
16. december 2017 kl. 20:00 - Ishockey, USA - NHL
Xcel Energy Center
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 39-21-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

På trods af tabet af Devan Dubnyk, har Minnesota formået at lukke af defensivt og tager nu hjemme mod Edmonton der får deres 1. goalie Cam Talbot tilbage. Sidste kamp hjemme for Minnesota der så har 4 udekampe før jul mens ustabile Oilers efter denne kamp kan holde jul og nytår hjemme med blot en kort tur til Winnipeg. Dagens kamp afhænger måske af hvem Minnesota starter med i mål.

Hvad taler for spillet:

 • Edmonton får Cam Talbot tilbage i mål efter han havde en skidt start og så skadespause. Kan han bare marginalt nærme sig sine karriere-averages, så er Oilers forstærket i mål
 • Skulle Minnesota vælge at starte Steve Michalek i mål giver det en lille fordel til Oilers, det kan dog ofte opvejes af at når en goalie får NHL debut så samles holdet om ham og forsøger med alle midler at skaffe ham et godt resultat *
 • Edmonton har generelt dårlige ”advanced stats”, de dækker dog stort set alene over at de har været skidt kørende hjemme. På udebane ”får de som fortjent” og har da også en fornuftig statistik. Her hæfter jeg mig specielt ved at de i de seneste kampe har slået hold der har en defensiv struktur meget lig Minnesota (slået Columbus, Boston og Calgary)
 • Minnesota er et af de få hold (4 stk) der får flere straffe mod sig end for sig hjemme (er -2 nu). Her har de et super PK, men Oilers power-play er i fremdrift og har scoret på 4/17 muligheder de sidste 5 kampe

Hvad taler mod spillet:

 • Edmonton kommer med ligaens dårligst penalty-kill, specielt på udebane er det næsten 50-50 om modstanderen scorer (PK på 57,8%)
 • Minnesota blokerer flest skud per kamp og formår generelt at holde skud mod mål nede. Deres penalty-kill er også helt i top hjemme med hele 93,6%, så defensivt står de godt
 • Et af de største problemer for Edmonton har været de mange turnovers, specielt deres D-folk (Kris Russell, er der nogen hjemme?) har alt for mange turnovers i egen zone.
 • Minnesota er stærke på hjemmebane med muligheden for ”last-shift” og valg af matchup i kæderne. De har vundet 5 i træk hjemme via godt forsvar og lidt puckluck.

Har med kursiv markeret de ting jeg selv lægger vægt på som bookmakers eller markedet nok vurderer anderledes

Note: Har sat analysen efter at Stalock starter. Alle advanced-stats peger på stort puck-luck for Minnesota når de er hjemme (PDO: 1030, Expected goals +10 og save% tæt på 95% hjemme). Så bygger mit CV på spillestilene og schedule, med lidt vægt på Talbot retur og at Oilers kommer fra et 0-4 nederlag der bør give motivation i sig selv + muligheden for rookie i målet hos Wild.

Startende målmænd:

Edmonton Oilers: Cam Talbot (confirmed)

Minnesota Wild: Alex Stalock (unconfirmed) *

* Wild's Stalock har ikke stået back-to-back siden 2015. Wild's kamp i morgen er mod Chicago fra deres division + der er kun 3 dage til der lukkes ned over jul for roster-moves (trades, AHL-moves etc., fra 19-28 december), så er det måske nu man vil se hvad 3. goalie Steve Michalek kan og ikke kan hvis Devan Dubnyk er ude i længere tid.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback