18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mika Fruchtman - Dimitra Pavlou: Fruchtman vinder uden at afgive sæt: Nej

18. november 2021 kl. 09:30 - w15 - Heraklion - grus
18. nov. 2021 kl. 00:36 (Opdateret 18. nov. 2021 kl. 12:52) 18/11
20
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Grækenland.

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Syntes der er mange spændende kampe i Grækenland i dag, men har alligevel valgt en lidt konservativ en af slagsen.

Årgang 04 mod 03. Den yngste er græske Pavlou, som ikke har haft meget succes som senior. Hun har hevet 2 titler hjem på grus som junior i år, og en ekstra titel og finaleplads er det også blevet til på andre underlag. I sidste uge tog hun sæt mod Ukolova, og vandt sin første kamp i denne uge, hvilket pynter på hendes 2-6 på grus i år. Kigger man længere tilbage bliver det kun værre, men som tidligere nævnt syntes jeg de græske kvinder har udnyttet den Heraklion stime godt, og det er også kun et spørgsmål om tid før Pavlou for slået døren ind.

Fruchtman har ved tidligere lejligheder vundet 4 hardcourt titler som junior, primært i hjemlandet. Som senior siger hun at grus er hendes favorit underlag hvor hun er 15-7 i år, men spiller mest på hardcourt, da det er underlaget de som regel kører med i Israel. Selvom hun har plus på sin resultatliste, er der kæmpe udsving i hendes resultater. Dette er hendes første uge i Heraklion i denne omgang, hvor hun vandt sikkert første kamp. 

Pavlou's pil peger for en stund op, og trods Fruchtman har fine resultater i år, er hun ikke et sted i sin karrierer, hvor hun bare tager en kamp fra start og til mål. Jeg syntes Pavlou har fine chancer her for minimum et nappe et sæt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback