18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mihaela Buzarnescu - Anna Bondar: Resultat: 2-1

3. oktober 2021 kl. 15:00 - w80 - Le Neubourg - hardcourt
3. okt. 2021 kl. 13:38 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 18:10) 03/10
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Frankrig

Chance: 22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Støvet har knapt nok lagt sig i Ungarn, hvor Monticone havde stribevis af chancer i 2 sæt, men tabte alligevel fortjent.

Bondar kunne have taget hjem til Ungarn og havevundet, men valgte at stile højere med denne w80 i Frankrig. Hun kommer fra sin første titel i år i sidste uge, hvor hun vandt alle kampe 2-0. Hun har ikke været suveræn i denne uge, men er i en periode hvor hun er rigtig svær at slå, og falder sjældent igennem. Hun sluttede af med 6-0 i går mod Selekhmeteva, og kunne dermed sparer kraften til denne kamp.

Buzarnescu som har haft et middel år, har til gengæld været suveræn i denne uge. Hun tabte godt nok 1 sæt til Hesse, men havde 3 sæt bolde undervejs. Hun kommer som den tabende finalist i Spanien, og ser rigtig stærk ud. Meritterne taler helt klart for Buzarnescu, men i år er hun 10-8 på hardcourt imod Bondar 14-7.

4 ud af Bondar's nederlag er gået i 3 sæt, og i US Open hvor det var kvalificeret modstand, endte begge kampe også sådan.

Jeg er ligesom markedet sikker på at Buzarnescu nok skal tage denne, men Bondar kommer umiddelbart til at spille mindst et dybt sæt, hvor hun vil have gode muligheder hvis det skulle ende i tiebreak. De har sådan set begge spillet mange kampe de sidste 2 uger, men Buzarnescu har skulle kæmpe mindre for det i denne uge.

Trods størst erfaring kunne jeg godt mistænke Buzarnescu til at være den mest nervøse, da hun lige har glippet en titel. Bondar på den anden side kan spille mere frit, og bare nyde hvilket spil hun leverer for tiden.

2-1 er en underlig størrelse hvor første sæt kan være lige meget, og så skal man holde med den der taber i 2 sæt. Mit syn på denne kamp er at Buzarnescu vinder, og Bondar har gode muligheder i mindst et sæt, derfor er dette resultat mest interessant.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback