18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mihaela Buzarnescu - Aliona Bolsova: 2

25. september 2021 kl. 12:30 - w80 - Valencia - Grus
24. sep. 2021 kl. 21:43 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 16:01) 24/09
78
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Spanien.

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 117,50%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Trods et have penge på ren Kontaveit sejr, sender jeg ingen varme tanker til hende, for det stunt hun lavede i 1 sæt.

Bolsova kommer her til uge 2 i semifinale, hvor hun også burde have stået i sidste uge. Hun blev ramt af at skulle spille 2 kampe på en dag, og havde masser af muligheder for at lukke den. I denne uge er hun kommet nogenlunde for land, og har nu prøvet at vinde et par kampe på gruset, som kan sætte det hele i gang for hende. Den kedelige tendens for hende i denne uge, har været at hver gang hun bryder er hun stort set blevet brudt tilbage med det samme.

Buzarnescu kom ind til denne turnering med semifinale i sine 2 sidste WTA event på grus. Nu står hun her igen, og har på papiret haft en nemmere vej dertil. Hun har alligevel periodevis haft problemer i egen serv, men har virkelig været stærk i returspillet. Trods Buzarnescu's gode stime på grus er hun stadigvæk kun 11-5 på underlaget.

Jeg føler at disse spillere er lige godt stillet i denne duel. Bolsova har fået selvtillid tilbage, og har vundet masser af grus titler i Spanien før. Buzarnescu kommer frisk ind til denne kamp, men Bolsova sluttede selv af med 6-1 og fik sparet kræfter der. Føler lidt at det bliver det mentale spil i denne kamp, med masser af breaks. Jeg mener at hjemmebanen og de vante forhold vil komme Bolsova til gode i denne kamp.

Kun 1 udbyder lige nu, ved ikke hvad vej oddset vil gå, men allerede nu syntes jeg det er mere end godkendt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback