18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MIBR - Liquid: 1

13. februar 2021 kl. 19:30 - BLAST Premier Spring Groups 2021
13. feb. 2021 kl. 10:17 (Opdateret 14. feb. 2021 kl. 11:05) 13/02
92
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

BLAST Premier Spring Groups 2021

Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
MIBR er lige ved og næsten hele tiden. Nu må den flotte sejr, snart komme i hus. Deres teamplay forbedres konstant og det kunne meget vel, være Liquid det går udover. Liquid har dog et skræmmende topniveau når det rammes.
Det taler for
 • Liquid kommer fra en skandale kamp mod Faze. De blev kørt over fra start til slut. Grim er den eneste som kom på rating 1.0 på Dust2. Ellers var stats hos samtlige spillere skandaløse. Det vil tage mere end en aften, at komme over. De møder nu MIBR, så der bliver ikke tid til, at slappe af. De vil være over Liquid fra start af. Liquid er ramt på selvtilliden, det kan der ikke være nogen tvivl om.
 • Grundspillet hos MIBR forbedres, fra kamp til kamp. De mangler bare sejren nu. MIBR seneste tre kampe, har været kampe hvor alle maps var i spil. De er utrolig tæt på en sejr, men mangler bare det sidste. Et spil i udvikling = Vil snart give en sejr.
 • Inferno er et map, hvor Liquid vil være favoritter. Men derfra er det en veto, som sagtens kan gå MIBR vej. Overpass, Mirage, Dust2 og Vertigo er maps, som kan gå begge veje. MIBR er slet ikke uden chance for, at tage to maps i denne kamp.
 • Spillerne hos Liquid er langt fra topform. Grim, Elige, Fallen og Stewie2k snitter stats som er utrolig lave. De er så langt fra det normale niveau. Det faktisk kun "Naf" som holder formen. Hans stats er bedre end i 2020. Selvom det tidligt på året, så er niveauet bare langt fra den normale form.
 • Individuelt kan Chelo, Yel og shz sagtens matche Liquid i deres nuværende form. Det er en trio som besidder power og fire-power til, at lege med. Dette er en kamp, som vil blive afgjort på dagsformen. Det bliver de små ting, som gør forskellen.
 • MIBR har allerede vist, at de kan lege med de store drenge. Trods nederlag er hold som Heroic, C9 og Navi blevet udfordret. Der har manglet de sidste 5-10% for, at resultatet kunne havde været tippet den anden vej. Spillet er i udvikling, den positive vej.
Hold øje med
 • Rammer Liquid deres form, så de som hold også bedre end MIBR. Der er simpelthen bare flere strenge, at spille på. Samt niveauet hos de forskellige spillere er tårnhøjt, hvis det rammes. Kan godt tvivle på, om Mibr kan følge med hvis først bilen er i 5' gear.
 • Fundamentet hos MIBR er endnu tvivlsomt. De brasilianske spillere svinger for meget, mellem top og bundniveauet.
 • Taktisk er Liquid det bedre hold. Et hold fuld af erfaring. MIBR har det med, at tjekke lidt for tit ud af en kamp. Der mangler stabilt spil og individuelt spil, som ikke tjekker ud flere gange på hvert map.
 • Liquid vil nok instantban Train. Derfra kan de resterende maps spilles. Der bliver ingen nemme maps i denne kamp.
 • Lukkes der op for den store gaveæske, og Grim, Naf og Elige folder sig ud. Så kan denne kamp slutte hurtigt. de snitter alle over 1.0 i rating og deres topniveau er fantastiske. Det har ikke været trioens 2021 endnu, men året er langt og formen kan findes. Hold som Heroic, BIG, Furia og Navi har allerede mærket, Liquid når niveauet rammes.
Oddsmarked

Efter oddset kom op i går aftes, er det kun faldet. Havde desværre ikke tiden til, at skrive tippet. Jeg ser dog lidt værdi endnu
Der kan fanges værdi hos samtlige bookies som har åbnet odds. 
Danskespil, Bet365, Unibet, Onsidebetting og Nordicbet.

Licensløse bookies har også værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback