18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MIBR - Gen.G: 2

23. marts 2020 kl. 20:00 - Flashpoint 1
23. mar. 2020 kl. 18:21 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 23/03
29
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Brasilianske tango dansende cs spillere i action, efter deres fine sejr mod Envy møder nu et hold i Gen.G der søger oprejsning, efter nederlages mod Chaos! 

Som indledning vil jeg sige, oddset på Gen.G kan kun være sat pga resultatet mod Chaos. For taget den aktuelle form i betragtning osv. Så mener jeg faktisk Gen.G er lille favorit, men er gået dertil, at sige det hvert fald er en 50/50 kamp.

Det taler for:

- Tager vi Chaos kampen fra, som vi selvfølgelig ikke skal. Men vender vi tilbage til. Så er Gen.G super godt spillede. Med dette lineup havde de ikke tabt før Chaos kampen. MIBR derimod vinder mod et hold, som man i gamle dage ville sige, dem skal de vinde mod 10/10 gange. Men de var/er i krise. Så for dem at smadre Envy er en start og flot. 

- MIBR havde vundet før Envy kampen 1 kamp. Det var 2-1 mod Ence siden 1/10 Januar. Der gik så også rygter omkring, at Fallen var "faldet" af på den og en evt udskiftning var på vej. Men Fallen er jo som paven, ham skubber man ikke bare af.

- Gen.G havde som sagt problemer mod Chaos og der gik rygter om lag til spillerne. Det var "kun" daps der led af det. Da det resterende team sidder i USA og ikke Canada som Daps. Jeg tænker dog de problemer, de er løst til dagens kamp. Og skulle de ikke være det, så er de jo i deres ret til at forfeit kampen.

- Spillerne fra Gen.G spiller med stor selvtillid, ja den var væk mod Chaos, men er der frustrationer over lag, så det ikke nemt. Men nu nok om det lag. Før den kamp, vandt de alt de rørte ved. Og ser lidt dette kan fortsætte i dag. Også har de Raw talent på det team. Alle snitter over 1.0 i ratio, selv deres ingame leader. Og de fleste er også et godt stykke over 1.0

- Map pool hos Gen.G er så meget bedre. Det er grunden til, jeg har sat kampen til 50/50, og måske jeg har været for venlig. For ser faktisk Gen.G som favorit i dagens kamp.

- Jeg tror Gen.G vil ban Overpass, da de ikke spiller mappet super meget. Og MIBR vil gå på et Vertigo ban tror jeg. Så det kunne blive Train, Inf og måske en Mirage/Dust2 - Sker dette går favoritdelen endnu over til Gen.G

- Spiller for spiller, synes jeg faktsk Gen.G også er bedre. Både på stats, men også når jeg ser dem spille. kNgV har mistet lidt feeling med det hele, efter han kom til fra INTZ(Hvor han var en af de bedste). Fallen har lidt tabt mundtøjet. Han er bestemt heller ikke hvor han var bare sidste år. Så Niveau er nedafgående. De vinder også under 50% af deres kampe. Det langt langt under Niveau for et gammel tophold som MIBR.

Hold øje med:

MIBR er trods mine andre kommentare jo et hold, når de er på toppen. Et helt igennem klasse hold. Taco og Fer er bare ikke hvor de var. Men stepper de op på serveren i dag. Så bliver det ikke sjovt for Gen.G

- Fallan, kNgV og fer viste mod Envy hvor skabet skulle stå. De snitter alle over 35+ kills på 2 maps. Det godkendt. (Modstanden i dag, er bare 1 måske 2 niveauer højere i dag)

- Kan Fallen få hans soldater til, at danse tango efter hans takter. Så kommer Gen.G i en vild swingom. Men det kræver endnu A game for at lege med i dag.

- Har Gen.G lidt lag til dagens kamp(Skulle kun være MÅSKE daps) - Så giver det selvfølgelig en fordel til MIRB, så hold øje med det. Har ikke selv kunne finde noget om det. Men er det tilfældet, så er Gen.G lidt i problemer. Ingen kan vinde en kamp 4on5.

En lille hurtig dans siger mig: Gen.G odds er sat forkert! Tænker endda de skulle havde haft byttet om på de 2 odds. Men Chaos kampen kva Envy kampen ser ud til at have gjort indvirke på oddsne. Jeg synes personligt der bliver lagt for meget i EN kamp. Men det må dagens BANG BANG kamp jo vise! 

Frem med gulerodstængerne og en spinatsmootie eller hvad der nu er rigtigt at drikke i disse dag. Og sæt jeg til rette! For bliver en kanon kamp.

OG beklager endnu en gang, at være sent ude, prøver at tage mig sammen.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback