18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MIBR - FURIA: (AH: -1,5 Maps) 2

26. juni 2020 kl. 21:00 - CS GO: cs_summit 6 North America
26. jun. 2020 kl. 16:14 (Opdateret 26. jun. 2020 kl. 22:51) 26/06
46
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

CS GO: cs_summit 6 North America - elimination match

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 62-0-38%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Brasiliens bedste hold bør sikre overlevelse

FURIA på udkig efter revanche i "vind eller forsvind"-kamp mod Brasiliens tidligere stolthed, MIBR, efter et skuffende 2-0 nederlag for nyligt ved BLAST Premier.


Det taler for

 • FURIA har de seneste måneder rykket sig fra at være et altid utilregneligt og yderst svingende "kaos-mandskab" til nu at være et generelt velsmurt og etableret hold i toppen af den nordamerikanske CS-scene.
 • FURIA har fundet en længe manglet stabilitet og har siden starten af maj spillet 19 kampe med flotte 14 sejre til følge. I midten af juni vandt man den nordamerikanske udgave af DreamHack Masters Spring 2020 efter en overbevisende udklassering af Liquid.
 • Holdet besidder 5 stærke individualister. Bedste mand er det 20-årige stortalent KSCERATO, men også seneste tilføjelse, AWP'er HEN1, gør det fremragende.
 • FURIA-spillernes stærke individuelle firepower parres efterhånden med mere strategisk substans, og mandskabet bør pt. regnes for det stærkeste, Brasilien har at byde på.
 • FURIA har den klart stærkeste mappool af de to hold, og ser man bort fra juni måned har de generelt haft et yderst stærkt tag på MIBR. Fra slut marts til og med maj har FURIA således vundet otte af ni maps.
 • Trods bedre resultater på det seneste, er MIBR ikke, hvad de har været. IGL Fallen er stadig dygtig, men ikke på samme niveau som tidligere, og holdet har haft mere end svært ved at finde en femte mand for fremtiden, der kan sikre nødvendig kontinuitet. 

Hold øje med

 • MIBR har vist langt bedre spil på det seneste og har leveret fine resultater. De fik bl.a. en flot 2. plads i den amerikanske udgave af BLAST Premier Spring 2020 efter en tæt finale mod Evil Geniuses  - Dust2 14-16 og Inferno 15-19. 
 • Fallen er en legende i CS. Han er en erfaren og snu IGL med højt taktisk niveau. Han og MIBR har slået FURIA på tre senest spillede maps.
 • Fallen, kNgV og fer har højt topniveau, og når de rammer dagen, kan de hver især nærmest ene mand blive kampafgørende. For de seneste tre måneder snitter de tre spillere en rating på henholdsvis 1.15, 1.12 og 1.12.
 • Nyeste tilføjelse "trk" har været et friskt pust, der allerede bidrager flot. Han har vist lovende tendenser med smagsprøver på sit fine clutch-potentiale.
 • FURIA besidder et imponerende topniveau, men ligeledes et skræmmende lavt bundniveau. De har en tendens til en gang imellem at falde helt sammen og spille både unødvendigt rodet og desperat - senest i 2-0-nederlaget mod netop MIBR. Holdet består i for udpræget grad af humørspillere, og når tingene ikke kører, kan de brasilianske temperamenter til tider blive en akilleshæl.
 • FURIA's spil er ofte vældig chancebetonet, og særligt IGL arT opererer fra tid til anden på grænsen mellem gal og genial. Han løber mange risici, hvilket jævnligt direkte og indirekte afgør runderne - både til holdets og modstanderens fordel.

Tanker på falderebet

FURIA er kølet en smule af de seneste dage, mens MIBR har vist en nyfunden evne til at konkurrere med de bedste NA-hold igen. FURIA er dog det bedre hold, og spiller de op til gennemsnitligt niveau og holder de personlige fejl i et tåleligt omfang, skal deres stærke mappool gøre udslag i en sikker sejr.

MIBR vandt seneste kamp 2-0 efter en yderst skuffende FURIA-indsats, men her skal det med, at FURIA på første map (MIBR's mappick Inferno) netop var kommet foran 13-12, da runden på kontroversiel vis blev spillet om. Dette fik afgørende betydning for resten af mappet, som MIBR vandt 16-14. FURIA fandt aldrig rytmen igen og var helt ved siden af sig selv på Vertigo efterfølgende, hvor man tabte 16-9.

Dust2 og Nuke vil helt sikkert blive bannet.
FURIA vil ofte gerne spille Vertigo, hvor de generelt er stærke, men Mirage er ligeledes en mulighed. Her har man vundet imponerende 13 kampe af 13 mulige.
Med Dust2 bannet er det overvejende sandsynligt, at MIBR forsøger at gentage succesen på sit andet favoritmap, Inferno. FURIA er dog generelt stærke her, og Train kunne være et alternativ, selvom FURIA dog trak det længste strå sidst de to hold mødtes på mappet.

Chancevurdering moneyline: 65-35

Zwei

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback