Miami Dolphins - Pittsburgh Steelers(-6,5): 2

16. oktober 2016 kl. 19:00
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Et af sæsonens potentielt største mismatches står for døren. Et Dolpins-hold uden synlig lederskab og evner, tager imod en offensiv maskine der sjældent ses mere effektivt anno 2016. Steelers bomber sig, men en enkelt undtagelse, igennem regular season og ligner et hold der virkelig er i omdrejninger. Spillet her foreslår en Steelers sejr med mere end 6.5 Point. Spillet er inkl. overtime selvom dette er irrelevant da en evt. kamp i overtime højest vindes med 6 point. 

Derfor skal du spille den: 

- Steelers offensiv, både i luften og på jorden er velkørende og bliver båret frem af top 5 spillere på mange positioner. 

- Miami Dolphins har måtte se deres store forventninger til QB Tannehill fordufte indtil nu. Udover at han selv tager mange tvivlsomme beslutninger, så hjælper det heller ikke meget at holdet ikke kan beskytte deres QB. 17 Sacks har man tilladt i 5 kampe. Det er knap 3,5 pr. kamp. 

- Turnovers. Ofte brugt af undertegnede som argument, men det er en afgørende faktor. Steelers er ikke prangende med et stort 0 i difference - men Dolphins er på hele -7. Dertil lagt at Tannehill har kastet bolden flere gange til modstanderne end han han kastet TD´s. 

- Dolphins tillader over 400 Yards offensivt imod sig pr. kamp. Det nok til at sikre dem en plads blandt de 5 dårligste hold i ligaen. 

- Hjemmeholdet, Dolphins, er det dårligste hold i ligaen når det kommer til at forsvare mod løbet. Tag ikke fejl af at Steelers kun er Nr. 16 overall i Rushing yards - Leveon Bell havde karantæne til at starte sæsonen med. Han er ubetinget blandt de 5 bedste RB´s i ligaen - dertil lagt så kan han også være med på kastespillet uden problemer. Indtil videre "kun" 38 carries til Bell, men allerede 210 Yards - altså et flot snit på 5,5 yards pr. gang. 

- Udover Steelers´ tabte kamp mod Eagles, så vinder Steelers i snit med 19 Point pr. kamp indtil nu. Samtidig taber Dolphins med ca. 9,5 point pr. kamp de taber indtil nu. Den ene sejr de har fået var imod Cleveland Browns, og det var ikke en sejr der kom i hus på smukkeste vis.

- Time of Possesion. Endnu en nøglefaktor i NFL. Steelers deler den lige over generelt med sine modstandere. Der skal der dog også tages højde for at Steelers er et hold der kan lave store spil, score point og dermed ikke bruge lang tid på offensive possesions. Dolphins har også her en svaghed, hvor man i snit kun formår at have bolden i ca. 24 minutter pr. kamp. Det er især hårdt for forsvaret der skal på overarbejde i den tid man ikke har bolden.

 

Det skal du være opmærksom på:

- Man er ikke bedre end sin seneste fadæse. Steelers blev kørt over af et sprudlende Eagles hold i Week 3. Det var især til stor overraskelse at man kun formåede at lave 3 point på 60 Min´s fodbold. En del af grunden til dette kan findes i at løbespillet aldrig kom i gang, det hele blev forudsigeligt - og især manglen af Leveon Bell var tydelig.

- Dolphins har trods alt nogle profiler defensivt, her især Suh og Kiki Alonso, som kan spille godt. Suh kan på sine bedste dage være umulig at have med at gøre, så det handler om for Steelers ikke at lade ham komme igennem til QB Roethlisberger der før har været offer for farlige sacks med skader til følge.

- Dolphins er på hjemmebane. Det er en fordel som udgangspunkt.

- Steelers har haft tendenser til at gå efter 2-point conversions, istedet for at sparke det "sikre" ekstra point. Dette kan få betydning for udfaldet når der skal vindes med 7 point eller mere.


Steelers ser ud til virkelig at være i gear i denne sæson. Selvom man leverede noget på grænsen til det pinlige med Eagles, så er det en offensiv maskine der virkelig kører velsmurt. Big Ben har allerede kastet 15 TD´s, og kun 4 INT´s. I antal yards kastet overgåes han kun af Matt Ryan som spiller sit livs football lige nu. Miami Dolphins har det svært defensivt - og offensivt for den sags skyld. Man formår simpelthen ikke at få lavet de defensive stop som er nødvendige, og når holdet samtidig ikke kan tage bolden mere fra modstanderne end de selv giver den ufrivilligt væk så er det en farlig cocktail i NFL.

Der stilles store spørgsmål til den kontrakt man gav Ryan Tannehill i Miami sidste år. 96 Millioner Dollars, med omkring 45 Millioner Dollars garanteret - så har man altså valgt at betale en pris der er en Elite-QB værdig. Men han er under hårdt pres - som han egentlig har håndteret før. Hjemmetilskuerne er begyndt at råbe på "We Want (Matt) Moore" som er Back Up for Tannehill. Det er aldrig sjovt for en spiller at komme på udebane, når man spiller hjemme. Især ikke når der er brug for stilhed til offensiv kommunikation på banen. 

Til Tannehills forsvar så har den offensive linje som allerede pointeret, ikke været gode til at hjælpe ham - men nogle gange så er der også store spil som Tannehill ikke ser i tide. Når man samtidig kun har en decideret trusset i receiver Jarvis Landry, og ingen andre så bliver det svært. Løbespillet hjælper heller ikke da det nærmest er ikke-eksisterende. 

Steelers bagud med 6,5 point fra start, mener jeg bør holde ud fra nuværende rosters og kamp-form i mindst 57% af tilfældene. Er man endnu mere modig så tilbyder Danske Spil også at Steelers vinder med over 9,5 point til odds 2,30. 

Regulært kamp-CV eksl. overtime: 20-3-77

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback