Annonce

Mykolaiv - FC Naftovik Dolina: (AH: +0,5) 1

Match center
5. august 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Ukraine - Persha Liga
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-20-40%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Hjemmeholdet plejer at være omkring 2.50 favorit når de to hold mødes, hvilket de har gjort mange gange. Denne gang har hjemmeholdet dog mistet hele 7 spillere i sommerpausen og står dermed med et langt ringere hold end de plejer at gøre. Dermed det høje odds på dem. Alligevel har de nye spillere vist en meget agressiv offensiv tilgang til tingene, som har gjort at man i seneste kamp vandt på udebane over det stærke hold fra Cherkasy. De to første kampe i sæsonen er dog endt med nederlage, men også her har offensiven ikke svigtet, da man har scoret mål i alle kampene. I mine øjne er hjemmeholdet dermed helt underrated i denne kamp, fordi selvom der har været massive udskiftninger på holdet så har de nye offensive spillere stadig formået at finde ind til netmaskerne hos modstanderne, hvilket jeg også tror på at de kommer til at gøre i denne kamp.

Udeholdet har ikke haft den store udskiftning blandt spillerne og må forvente at spille som de plejer mod hjemmeholdet, hvor de spiller lige op med dem. Lige op betyder i mine øjne 40% til fordel for udeholdet, ikke mere, hvilket efterlader os med fint value den anden vej. Udeholdet har for få dage siden afholdt trænerens fødselsdag, hvor festlighederne har været højt på dagsordenen, og i mine øjne, er det ikke sikkert man lige formår at omstille sig til denne kamp med det samme, hvor man også skal ud på en lang bustur for at møde hjemmeholdet. Hjemmeholdet har base nede ved sortehavet, mens udeholdet har base i den nordøstlige del af ukraine, ikke langt fra Kharkiv. Krigen kommer ikke til at spille nogen rolle her, ud over det rent mentale, at kampene raser ikke særlig langt væk på den anden side af Kharkiv og naturlivis kan man tænke, hvad hvis krigen når hertil, men det er stadig for urealistisk, så disse tanker bør ikke påvirke deres spil, selvom det stadig naturligvis er ubehageligt at man er så tæt på begivnhederne og ligger i den forkerte side af landet og skal igennem halvdelen af landet for at komme til den rolige sydlige del.

Hjemmeholdet til gengæld har de mest optimale forberedelsesmuligheder, uden at skulle tænke på lange busture, eller hvordan man kører udenom de krigshærgede områder og har i stedet haft fokus på at sende kampen live selv så langt nede i den ukrainske anden bedste række. Udeholdet har skuffet massivt i 2/3 kampe i denne sæson, hvor man kun har fået en enkelt sejr. Mentalt er holdet derfor ikke helt hvor det plejer at være og man svinger meget fra kamp  til kamp. Jeg tror derfor på, at nedturen forsætter for udeholdet og selvom de nok skal få sat en enkelt kasse ind, så har hjemmeholdet haft så gode forberedelsesmuligheder til denne kamp og så velspillet en offensiv, at de bør kunne hive mindst 1 point ud af den.

Indbyrdes:

Indbyrdes plejer de to hold at spille nogenlunde lige op med hinadnen med en lille fordel til udeholdet, hvilket også gør at værdien ikke er større i dette spil end det er, fordi udeholdet plejer som regel ikke at tabe her, men statestikker er til for at blive brudt, og jeg tror på at det kan blive denne gang.

Livestream:

http://www.mfc.mk.ua/index.php/news/pryamaya-translyatsiya-mfk-nikolaev-neftyanik-ukrneft-akhtyrka

Kilder:

http://www.fcnaftovyk.com.ua/

http://mfc.mk.ua/index.php/news/mfk-nikolaev-nachinaet-podgotovku-k-novomu-futbolnomu-sezonu

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback