18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Melbourne Victory - Adelaide United: Over 11,0 Hjørnespark

Match center
23. maj 2021 kl. 10:10 - Fodbold, Australien - A-League
AAMI Park (neutral)
22. maj. 2021 kl. 12:33 (Opdateret 23. maj. 2021 kl. 12:03) 22/05
141
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 54-8-38%
Betvalue: 107,90%
Spilbar ned til odds: 1,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Når "The Reds" clasher sammen imod "The Boys in Blue" på Marvel Stadium bør vi få en hjørnesparks fest at se!
Det taler for
 • Adelaide bør jagte muligheden for Play Off Semi Finale i A League. Udeholdet har tre kampe tilbage, hvor kampen her imod Victory nok på papiret bliver den "nemmeste". Med det følger selvfølgelig også at de møder ligaens dårligst defensive hold!
 • Victory har ikke meget at kæmpe for. Holdet har ikke rykket sig meget fra sidste sæson hvor de ente som det andet dårligste hold i ligaen. Anerledes har det ikke set ud for dem i denne sæson hvor de kun har præsteret med fire sejr, tre af dem på eget græs. Ikke desto mindre dukker de ikke op for at tabe, men modstand kommer de klart til at møde! 
 • Det er to hold der ikke præstere godt defensivt. Adelaide lukker anden flest mål ind på fremmed græs, og Victory gør det samme på eget græs. Til gengæld er det stadig to offensivt præget hold der udnytter alle chancer og det plejer at kaste hjørnespark af sig! Victory bruger gerne indlæg og kanterne meget i deres spil hvilket presser modstanderens defensiv til at lægge bold ud til hjørnespark!
 • Gæsterne fra Adelaide har det meget med at skubbe frem. Det betyder at de selvfølgelig giver en del rum bagud, men også at de skaber en del chancer i åbent spil. Disse chancer skal Victory selvfølgelig prøve at undgå, og det bør give afkast til en del hjørnespark. Adelaide har ikke de store problemer med præcisionen i deres skud, det er deres bag rum der giver afkast!
 • Rent statistisk er A League den liga hvor der ses fjerde flest hjørnespark. Udover de bedste rækker i Norge og en enkelt islandsk række, så er A League gro stedet for et hav af hjørnespark!  Victory har på et græs det højeste snit hjørnespark der er givet væk. Et snit på 7,36 pr. kamp!  Adelaide har på fremmed græs det andet højeste snit. Det ligger på 7,25 pr. kamp! 
 • Begge hold ligger med et gennemsnit på over 11 hjørnespark pr. kamp målt ud fra de 23 kampe begge hold har spillet! 
Hold øje med
 • Jeg forventer til dels at Victory kommer forholds åbent ud til opgøret her. De har to kampe tilbage og bør som udgangspukt sigte efter en sejr mere. Dog kan begge komme mere defensivt ud hvor de viser sig at være gode til at lukke af for muligheder. Adelaide skal helst bruge en sejr for at komme helt tæt på Play Off Semi Finalen! 
 • Det er en forholdsvis høj linje der skal slås. Over 11 hjørnespark i en kamp er højt sat, ikke desto mindre er det ikke umuligt! 
 • Statiskerne ift. til hvor mange hjørnespark hvert hold tilkæmper sig taler også imod vores spil. Selvom jeg mener match up'et taler for et over spil. Siger statistikkerne 5,36 som Victory kæmper sig til og 5,25 til Adelaide, og de er tager ud fra at Victory er hjemme og Adelaide er på fremmed græs! 
 • Seneste indbyrdes opgør bød kun på tre hjørnespark! 
Oddsmarked

Det rene 1X2 marked har klart Adelaide som værende favoritter.
Hos Bet365 kan man lige nu hentede oddsene: 3,50 - 3,60 - 2,00. Hvilket giver et CV på: 27% - 26% - 47%! 
Jeg ville også gå med den sejr på Adelaide. Oddset er sat fint i min optik og kan stadig hentes til odds 2,05 hos Nordicbet! 

Væddemålet her syntes jeg også er rigtig pænt. Vi får pengene tilbage ved præcis 11 hjørnespark! 

 

Kampens Forløb: 

Generelt ser jeg en forholdsvis åben affære hvor begge hold nok kommer på tavlen og hvor de offensive takter bliver sat godt i spil. Begge hold bruger generelt set meget kanterene i deres spil og de indlægs muligheder de får. Det presser de defensive linjer til at lægge bolden ud til en standard situation. Selvfølgelig er det noget der har kostet begge hold et mål. Men det virker for dem og den stil tror jeg ikke de som sådan ændre på! 

Trup Nyt: 

Melbourne Victory forventer jeg i 4-2-3-1 formation:
Acton - Roux - Broxham - Ryan - Barnett - Brimmer - Butterfield - Kamsoba - Brooks - Folami - Gestede

Adelaide forventer jeg i 4-3-3 formation: 
Gauci - Marrona - Timotheou - Elsey - Cavallo - D'Arrigo - Juande - Mauk - Halloran - Juric - Goodwin

 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Thestatsdontlie.com - Sportsmole.co.uk - A-league.com - Ultimatealeague.com - Melbournevictory.com.au - Adelaideunited.com.au

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback