18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mayar Sherif - Panna Udvardy: 2

13. juli 2021 kl. 12:30 - WTA - Budapest - indendørs grus
12. jul. 2021 kl. 23:31 (Opdateret 13. jul. 2021 kl. 16:20) 12/07
149
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 kvinder i god form, så ingen drømme lodtrækning for nogen af dem.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Spil nu hos Betfair

Egyptiske Mayar Sherif skal nu prøve at følge op på sin fine form i Ungarn, mod en hjemmebanespiller som har fået kickstartet karrieren i år. 
Sherif havde et fantastisk 19 og 20 sæson, og har også været godt spillende i år, uden at have nogen titler at vise for det. Hun er utrolig kraftfuld og stærk i grundspillet, og mangler nogle få procenter og måske lidt lodtrækningsheld, for at komme i top 100 som hun er tæt på. Hun virker i år til at have taget et halvt skridt tilbage, for at tage et stort frem, og hun har haft nogle udfald i år, hvor hun dog alligevel har kunne vende det til sejr. Hun kan løbe solen sort, men ser muligheder i hendes serv, hvor hun stadigvæk mangler en ordentlig teknik, og så skal hun hæve sit bundniveau, så hun ikke komme i problemer imod spillere hun burde slå sikkert. Jeg bliver nødtil at nævne, at jeg ofte føler jeg ser en bordtennis kamp når jeg ser hende spille, med hendes store slangehug sving i forhånden, ikke at det har nogen betydning for hendes spil.

Jeg har berørt Udvardy tidligere, og udtalte at power var det der skulle til for at vinde over Udvardy, men er alligevel på hendes side i denne kamp. Selv når hun er presset i defensiven nede på egen baglinje, kan hun med 1-2 slag vende det til at stå oppe ved nettet og afgøre bolden. Jeg ser en kamp hvor det er 2 angribende spillere, men kan ikke spå om det bliver en servbryder fest, eller en kamp hvor et break kan være nok.

Selvom Sherif bliver en hård nød at knække, føler jeg det er det rigtige tidspunkt for Udvardy at gøre det nu på hjemmebane, med den form hun selv er i. Oddset har været lidt svingende men ligger nu i 2,25-2,35, som jeg ikke forventer der bliver skubbet meget til inden kampstart. Udvardy var på banen i dag i double, og det ser jeg som et plus at have mærket banen af, trods det blev til nederlag.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback