18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Martyna Kubka - Indy De Vroome: Resultat: 2-1

8. oktober 2021 kl. 12:30 - w25 - Cherbourg - indendørs hardcourt
8. okt. 2021 kl. 10:53 (Opdateret 8. okt. 2021 kl. 17:40) 08/10
38
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Frankrig

Chance: 16%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så lykkedes de Vroome at vinde 2 kampe i træk for første gang i år, hvilket er lidt skidt. Skal man så tro nu at træerne vokser ind i himlen, eller har hun nået sin top for nu, det skal vise sig.

Vroome kommer fra en slidsom kamp mod Kobori, hvor Vroome i løbet af kampen smed føring i begge sæt, men formåede at komme ud på den rigtige side alligevel. Hun lavede godt nok et par esser, men det opvejer ikke de 14 dobbeltfejl hun lavede, og manglen på evne til at redde breakbolde, så det til tider blev en rodet kamp. Hendes meritter taler for at hun skal vinde denne kamp, men form og statistik fortæller lidt det modsatte.

Kubka klarede Turati i 3 sæt, og måtte igennem en afslutning med break frem og tilbage. Igennem kampen havde man fornemmelsen af at Kubka var bedst, men det blev også bevist at der ikke skal meget til for at smide et sæt alligevel. Hun lavede selv 6 dobbeltfejl, og kørte kun med acceptabel procenter. Trods at være i 3 sæt, varede kampen kun 5 min længere end Vroome kampen, så lidt lige forhold her.

Det er en kamp hvor jeg forventer at Vroome kører flad, hvis ikke hun klarer den hurtigt, ser derfor Kubka med de bedste kort i et evt. 3 sæt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback