18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Martyna Kubka - Emeline Dartron: Resultat: 2-1

9. oktober 2021 kl. 14:30 - w25 - Cherbourg - indendørs hardcourt
9. okt. 2021 kl. 01:14 (Opdateret 9. okt. 2021 kl. 16:01) 09/10
36
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Frankrig

Chance: 16%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kubka fløj videre i dag, så Vroome ikke nåede sine 3 kampe i streg, da hun trak sig dybt i 2 sæt. Kubka kørte endnu en gang med positive procenter, og virker til at være svær at slå af pinden, men det kommer an på en prøve nu mere end tidligere.

Dartron som er 1 år ældre i Kubka, spiller primært kun franske turneringer. Hun kunne ret beset allerede være røget ud af kvalen, men står nu i en semifinale. Hendes vej hertil har været forholdsvis suveræn, og især den måde hun udraderede Masarova i 2 runde, var en sublim indsats, der grundlagde endnu en stærk sejr over Rame. 

Dartron ser virkelig kraftfuld ud, og kørte også gode serv procenter og gav kun 2 breakbolde væk over en hel kamp. Hun blev dog brudt begge gange, og lavede også flere dobbeltfejl end esser, hvilket også tyder på at der stadigvæk er noget der skal arbejdes med. Selvom hun er uden titler har hun plus på alle underlag hun har berørt, og virker til at være i en stærk udvikling.

Kubka der selv er i minus på grus, har dog plus på det blå underlag, og 1 mere vundet sejr end Dartron. Jeg tænker at Kubka kommer med meget stærkere returspil end Dartron har mødt til nu, og som kampen skrider frem forventer jeg at Kubka vil sidde mest på kampen. Kubka har selv været forholdsvis stabilt servende, og især evnen til at fjerne breakbolde gør at jeg ser det ender i hendes favør.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback