18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Martina Trevisan - Reese Brantmeier: resultat: 1-2

Match center
5. oktober 2021 kl. 20:10 - Tennis, WTA | f
Stadium 3, Indian Wells Tennis Garden
5. okt. 2021 kl. 14:17 (Opdateret 6. okt. 2021 kl. 00:14) 05/10
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale

Chance: 17%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 5,88
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Trevisian gjorde i går kål på Baptiste i 2 sæt, og reddede 5 af 5 breakbolde imod sig, og kørte fine procenter. Hun har været under middel hele året på hardcourt, men kommer fra 2 grus turneringer med finale plads og turneringssejr, og har kunne holde en pause op til denne turnering.

Brantmeier tog Boulter i 2 sæt, og især anden sæt var en-vejs-trafik. Oddset har været dalende på hende hele dagen, ligesom tilfældet var i går. På papiret ligner dett en bedre modstander end den hun slog ud i går, men Travisian kan ride på en bølge for tiden.

Det er en fase hvor man kan tabe og stadigvæk være med næste gang som lucky loser, så men ved aldrig helt om topseedet spiller kommer med fuld damp.

Hvis Brantmeier kører nogenlunde samme procenter i går vinder hun også her, men får helt sikkert mere modstand i egen serv end den tidligere kamp. Trevisian er en hård nød når først hun er i gear, men det er stadigvæk ikke hendes yndlings underlag. 

Brantmeier har ikke slået en lang stribe topnavne, så man skal ikke være forblændet ovet 1 isoleret sejr, før man har set en lille stime fra hende. Jeg tror Trevisian giver hende hård modstand, men føler stadigvæk at Brantmeier er klar til at gå et skridt videre, hvilket så må blive i 3 sæt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback