18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mark Madsen - Austin Hubbard

Infokamp
8. marts 2020 kl. 03:00 - Mixed Martial arts, UFC
Spillested: T-Mobile Arena
5. mar. 2020 kl. 14:43 (Opdateret 8. mar. 2020 kl. 03:55) 05/03
232
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

UFC 248

Mark O. Madsen (9-0) skal for anden gang i UFC-aktion, og det mod Austin Hubbard (11-3). Danskeren er retmæssig favorit, men den spillemæssige værdi udebliver. 

Oddsmarkedet:

Mark O. Madsen er klar favorit ifølge bookmakerne, hvor Bethard stikker højest ud med 1,48. 

Resten af bookmakerne med licens ligger mellem 1,43 og 1,47, der længe har været niveauet på opgøret. Markedet er en anelse stillestående og bookmakerne virker pt. meget tilfredse med linjen på sejr til Madsen. 

Det taler for Mark O. Madsen:

  • Mark 'The Olympian' Madsen så stærk ud i sin UFC-debut, hvor han overrumplede Danilo Belluardo med en TKO-sejr på 72 sekunder. Hans power og stærke brydning er nøgleelementer i dette opgør.
  • Austin Hubbard har et takedown-defense på 62 %, og i hans forrige kamp mod Davi Ramos blev han taget ned hele tre gange. Mark O. vil sigte efter at slå kapital af Hubbards TD-defense. 
  • Mark O. Madsen har god cardio. Han har flere gange vist, at han kan knokle på og styre kamp i alle tre runder. 
  • Danskeren har fornuftig erfaring med kampe, der går alle runder (Tre af de seneste fem kampe). Han er taktisk klog og formår at lave afgørende aktioner samt styre kampen, så dommerne score runderne til hans fordel. 

Det taler for Austin Hubbard:

  • Austin Hubbard er trods sine 28 år den mere erfarne kæmper af de to. Han har fem kampe mere end Mark O. Madsen. To af disse i UFC, men ligeledes med to kampe i den respekterede LFA-organisation, hvor han vandt lightweight-titlen. 
  • Hvor står Mark O. Madsen i UFC-regi, når han ikke står overfor en skræddersyet modstander som Danilo Belluardo? Austin Hubbard er en god bryder, der tilmed kan tage imod uden at lade sig slå ud. Det er ikke utænkeligt, at Hubbard kan hyle Madsen ud af sin vante rytme og presse på for en decision-sejr. 
  • Las Vegas danner rammen om dette store event. Mark O. Madsen har aldrig kæmpet udenfor Danmark. Kan amerikaneren have en fordel i at kæmpe hjemme i mere vante rammer?
  • Mark O. Madsen har i sine tidligere kampe prøvet at blive ramt af slag, men hvordan tager han imod dem, når de kommer fra en kæmper af Hubbards kaliber?
  • Danskeren var syg mindre end tre uger før kampen. Det har givetvis generet hans forberedelser til opgøret. 

Info: 

Begge kæmpere skulle være fit for fight, og ingen af dem har en historik med en misse vægt. 

Mht. skadeshistorik op til kampen, er det værd at nævne, at Mark O. Madsen i midten af februar led af influenza i fem dages tid. Madsen skulle dog angiveligt have trænet alligevel. 

Kampen er på Prelims ved UFC 248 - lige før den profilerede Sean O'Malley skal i kamp. Forvent kampstart omkrig 02:30. 

Kilder:

Sherdog.com, UFC.com, sport.tv2.dk. mymmanews.com. 

Kommentarer

Feedback