18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Sakkari - Tereza Martincova: Maria Sakkari vinder og under 19,5 partier

24. september 2021 kl. 14:00 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
23. sep. 2021 kl. 22:51 (Opdateret 24. sep. 2021 kl. 20:41) 23/09
84
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Martincova levere igen?

Chance: 45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

3 forslag der endte i 3 sæts nederlag gør ondt, men vi tager en tur til Ostrava!!! Som der står på banen.

Martincova viste igen i dag et hun er en hård nød at knække, trods det var ved at smuldre for hende til sidst. En stærk sejr over Pavlychenkova i 2 tiebreaks, og har nu stået over 5 timer på banen. Trods hun måske flyver på en sky nu, forventer jeg at lidt modvind kan sætte hende helt ud af kurs.

Sakkari trådte ind til sin første kamp og klarede Ostapenko i 2 sæt. Selvom jeg personligt ikke bryder mig om Sakkari, ser hun virkelig stærk ud for tiden. Hun spillede den perfekte kamp, og gik igennem uden at se breakbolde imod sig, og kørte voldsomme procenter i det hele. Den måde hun trak ind og slog en spids vinkel satte Ostapenko ud af balance, og har en tro på hun kan gøre det samme i denne kamp.

Sakkari bryder næsten i alle sine kampe modstanderen mindst 2 gange i 1 sæt, og er selv blevet uhyggelig skarp i egen serv, hvor der sjældent bliver givet ved dørene. Det har kan været Raducanu og Kerber der for alvor har fået skovlen under hende i lang tid. 

Selvom indendørs ikke er et historisk speciale for hende, startede den gode stime sidste år med 2 semifinale pladser, den ene her i Ostrava.

Minus for bettet er at Sakkari vil gerne modtage og Martincova vil gerne serve. Det betyder umiddelbart at der skal minimum 3 break til, mod en modstander der har gjort det fint i egen serv. Jeg ser dog Sakkari være alt for stærk, og burde være fysisk oven på til denne kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback