18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Sakkari - Paula Badosa: 1

Match center
13. november 2021 kl. 21:10 - Tennis, WTA | f
Estadio Tenis Akron
13. nov. 2021 kl. 16:55 (Opdateret 13. nov. 2021 kl. 23:17) 13/11
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 gruppe kamp i WTA Finals

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 104,41%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Både en tårevædet Swiatek og mentalt fraværende Sabalenka skuffede på hver deres måde i første kamp.

Sakkari var efter 1 parti spilstyrende i hele kampen. Sakkari tvang Swiatek ned i denfensiven, og herefter var der ikke tvivl om hvad vej den kamp ville gå. Hun afgav 2 breakbolde som hun hurtigt fjernede, og var ellers resten af kampen rigtig god i egen serv. Hun spiller med den store tyrkertro som hun altid gør, og går stortset aldrig fra et sæt uden at bryde modstanderens serv.

Badosa kommer med 7 sejre i træk, og ruller bare derudad for tiden. Det lignede ellers at Sabalenka havde fat i den lange ende, i hendes stort anlagte skydetelt, men Badosa slap ud af det og vandt 10 partier i træk. Badosa havde nogle virkelig gode mønstre i egen serv, men vil blive udfordret på en helt anden måde i dag.

Sakkari har fordelen af at have spillet på dette tidspunkt fra sin tidligere kamp, og føler i højere grad at hun har våbene til at neutralisere Badosa. Bodasa er godt flyvende, og der skal måske en ekstra stor præstation for at vinde, men det samme gælder også den anden vej.

Det har været lidt sjovt at følge odds udviklingen. Fra favorit til lige til underdog og tilbage igen. De seneste timer er oddset faldet på Sakkari, og det virker til at holde resten af vejen. Jeg følger dog stadigvæk at Sakkari skal have de ekstra procenter, og ser Badosa som underdog i denne kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback