18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Sakkari - Iga Swiatek: 2

11. november 2021 kl. 21:00 - WTA - Gaudalajara - Hardcourt
11. nov. 2021 kl. 18:22 (Opdateret 11. nov. 2021 kl. 22:42) 11/11
41
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 kamp i WTA gruppe spil

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Der har alllerede været stor fokus på de anderledes forhold i Mexico. 1500 meter op i vejret, tynde luftforhold og svær boldkontrol har været hovedpunkterne.

Sakkari har været en af dem som har udtalt sig om, at man bare må acceptere at det bliver noget anderledes spil, som måske ligger fjernt fra hvad man normalt ville præstere.

Sakkari har bådet vundet på indendørs i Tjekkiet og i French Open over Swiatek i år, hvor især det franske nederlag må have været lidt smertefuldt, i 2 tætte kampe. Selvom Sakkari er kommet hertil uden titler, har 2 semifinaler i Grand Slams lagt vejen hertil, er har 21-11 på hardcourt i år. Stort nederlag til Kerber, dårlig præstation mod Golubic og skade i Rusland, er noget er det den sidste tid har budt på.

Sakkari har virkelig oppet sig på nogle punkter, hvor jeg syntes hendes håndtering af egen serv er blev markant forbedret, og så har hun evnen til altid at bryde serv, som gør vejen til sejr lettere. Hendes store hæmsko med den mentale del er også blevet prøvet af, her ser man stadigvæk at hun bukker under på den konto en gang i mellem. Hendes seneste sejr mod Halep i Rusland var hun meget dominerende, men var alligevel ved at sætte føringen over i begge sæt.

Swiatek har siden sit nederlag i US Open været selektiv med deltagelse i turnering, hvor det siden er blevet nederlag til Sakkari og Ostapenko som kørte et godt run. Hun kommer hertil med 2 titler og har 17-8 i år på underlaget. Hun har en større grad en evne til at vinde kampe hun spiller dårligt i, syntes hun så meget mekanisk ud under US Open, men vil stadigvæk rate hun større end Sakkari.

Swiatek har et par ekstra centimeter at boltre sig med, men vurdere hende ikke som en bedre server end Sakkari. Hun plejer dog at være rigtig ubehagelig at serve imod, hvilket gør at man i højere grad ser hende vinde kampe sikkert. Egentlig er de meget lige, hvilket resultaterne i deres 2 kampe også indikerer.

Sådan nogle lidt spøjse forhold ser jeg som en fordel for Swiatek, da Sakkari i højere grad er en rytme spiller. Man kan snakke om egde til Sakkari, eller ekstra stor lyst til revanche for Swiatek. Sakkari har været bedst kørende, men det kunne også være at hun betaler prisen for det hårde program. 2 spillere lidt ude af rytme i en nervøs kamp, her stoler jeg mest på Swiatek stadigvæk.

Oddset har været en lille smule dalende på Swiatek, men Bet365 holder stadigvæk oddset på 2,10 som de eneste.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback