18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Sakkari - Anett Kontaveit: 1 sæt: Kontaveit bryder serv: nej

Match center
26. september 2021 kl. 14:40 - Tennis, WTA | f
Centre Court
26. sep. 2021 kl. 10:42 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 16:11) 26/09
30
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Tjekkiet

Chance: 28%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er de 2 bedste som står i finalen i dag. 

Sakkari har været uhyggelig stabil, svær at bryde og har selv brudt et par gange. Selv med Swiatek, så er en velkendt god returspiller, holdte hun stand indtil dybt i 2 sæt. Der var flere 30-30 situationer i 1 sæt, men Sakkari formåede ikke afgive breakbolde, hvilket hun stort set heller ikke gjorde kampen før.

Kontaveit fortsatte sin gode sejr stime, men svaret på gårdagens kamp, er mere at Kvitova kommer til at gå en svær tid i møde. Både mod Kvitova og Bencic brød hun næsten efter behag, og med sådan hun selv server for tiden, så er hun væk med det samme. Hun formåede at lukke kampen en smule op omkring lukke situationen, men heldigvis for hende har det ikke kostet endnu.

En finale kan leve sit eget liv, men regner faktisk ikke med at det starter nervøst, da begge kommer med god belast. For dette type bet, kan jeg næsten med sikkerhed sige, at Kontaveit server først, hvilket vil betyde at hvis de er på serv, skal Sakkari igennem 4-5 og 5-6 hvis hun ikke har brudt inden da, og der ser vi tit spiller smide det væk.

De mødtedes til OL og her blev Sakkari brudt 1 gang i første sæt, og tog kampen i sin hånd derefter. H2H er det 6-4 til Sakkari, så helt sikkert 2 spillere der kender hinanden godt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback