18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Carle - Despina Papamichail: 1

Match center
2. november 2021 kl. 19:10 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
1. nov. 2021 kl. 23:45 (Opdateret 2. nov. 2021 kl. 21:31) 01/11
63
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Argentina

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Dette kunne godt blive en lang lang kamp.

Carle blev kørt ud af banen i sidste uge i Brasilien af Pigossi, og afsluttede en blandet start på grus Peru og Brasilien. 2 sejr i hver af de 3 event, men det var ikke paragende. Hun er 27-16 på underlaget, og har tidligere vundet 2 titler på itf grus her i Buenos Aires. Nu er det et niveua højere, men hun har trods alt bevist at dette er et sted hun kan gå dybt.

Serven sidder ikke altid lige i skabet for Carle, men hun kører som regel en skarp defensiv, og kan ved lejlighed slide sine modstandere op.

Græske Papamichail er selv 27-19 på underlaget, men vandt en god w60 i Charlston for nogle måneder siden. Hun er en lidt sjov størrelse, men syntes virkelig hun altid leverer fight til sidste bloddråbe, hvilket man også kan se på mange af hendes resultater. Hun var forbi Argentina omkring April måned til 3 events, og selvom det kun blev 3-2 efterlod allerede der et stærkt indtryk.

Papamichail kører også en vild defensiv og holder hele tiden bolden i gang. Hun server nogenlunde og spiller som regel med stor margin til nettet. Selv de bolde hvor der normalt vil blive slået en vinder, kommer ofte over i en bue og har også en meget slidsom spillestil for modstanderne. 

Papamichail kommer fra 1 runde nederlag i Spanien på grus i forrige uge, inden da havde hun spillet hardcourt i en periode. Nu er det nyt land på et nyt kontinent, og skal lige have gang i grusmaskinene igen.

Pga. den geografiske aspekt af denne turnering og at Carle kun har spillet grus, syntes jeg de ekstra procenter ryger over til hendes side.

Oddset har været stigende på Carle på hele markedet, og tendensen kunne snildt fortsætte her, så med is i maven er det ikke utænkeligt at den ender et stykke højere. Jeg ser dog i forvejen Carle som favorit her, så alt ekstra bliver bare skum på kagen.

God kamp.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback