18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria Bondarenko - Gaelle Desperrier: Resultat: 0-2

5. september 2021 kl. 14:30 - w15 - Aix-en-Provence - grus
5. sep. 2021 kl. 09:42 (Opdateret 5. sep. 2021 kl. 17:36) 05/09
70
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Ungdom mod fransk klog spiller

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det bliver en af de hurtige optakt mæssigt.

18 årig Bondarenko der som juniorspiller viste gode takter, har endnu ikke vundet en seniortitel. Hun har mest af alt prøvet sig på hardcourt, som jeg syntes passer hende bedst, men har nu kørt en udemærket periode på grus, og er endt i finalen. Hun har på sin vej ædt fransk hele vejen, og har ikke været i nærheden af at tabe et sæt.

33 årig Desperrier er en man næsten aldrig ser på touren. Hun besluttede i en tidlig alder, at tennis livet med at rejse ikke var noget for hende, og popper kun op i de lokale turneringer, hvor hun faktisk ofte bliver gjort til favorit. Hun berører stadigvæk klub tennis, hvor hun skulle være træner, og er derfor ikke så rusten som man kunne forstille sig. Det lyser er klasse når hun spiller, men har hellere ikke selv taget en titel på itf touren, så spændende hvem der tager den.

Selvom det er en lille turnering, kommer det til at være 2 spiller der brænder for at nappe den, og derfor kan det blive en smule forkrampet. Trods Bondarenko's overbevisende uge, ser man stadigvæk at hun rammer ind i klare nederlag, hvis først der kommer noget modvind. Desperrier som 1 gang tidligere har været i 3 sæt i denne uge, forventer jeg viser klassen og lukker det opgør tidligt ned. Det er en skrøbelige linje med 2-0, men ser det som det mest sandsynlige resultat.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback