18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Tottenham

Infokamp
Match center
4. december 2019 kl. 20:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Paul Tierney
3. dec. 2019 kl. 16:53 (Opdateret 4. dec. 2019 kl. 22:25) 03/12
921
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Jose Mourinho er, 351 dage efter sin fyring i Manchester United, tilbage på Old Trafford - denne gang i spidsen for Tottenham.
Oddsmarked

Kampen er vurderes meget lige af bookmakerne. 888sport og Unibet har odds 2,70 på hjemmesejren, mens krydset hos Betsafe og NordicBet giver pengene 3,55 gange igen. Unibet er bedst på Tottenham-sejr med odds 2,72.

Det taler for Manchester United

  • Tottenham er med seks point i syv udekampe blandt ligaens dårligste udehold. Læg dertil, at de trods sejre har lukket seks mål ind i de seneste tre kampe.
  • Manchester United hentet 2/3 af holdets point hjemme på Old Trafford
  • United har vundet tre af de seneste fire hjemmekampe mod Tottenham, alle med 1-0.

Det taler for Tottenham

  • Offensiven har set stærk ud under Jose Mourinho. Ti mål er scoret i tre opgør
  • Dele Alli er som forvandlet efter manager-skiftet. Englænderen har orkestreret offensiven og været direkte indvolveret i fire mål i tre kampe
  • Manchester United har skuffet stort i sæsonen, og var langt fra imponerende i weekenden mod Aston Villa.

Rundt om holdene
Manchester United har gang i en særdeles skuffende sæson i Premier League. Efter 14 spillerunder er storklubben blot nummer ni i ligaen, og der er otte point op til en placering i top fire.


Manager Ole Gunnar Solskjær startede forrygende, da han tog over for Jose Mourinho, men da først hvedebrødsdagene var ovre, emmede successen ud. De 18 point, United har hentet i denne sæsons første 14 kampe, er det dårligste siden 1988/1989, hvor man endte på en 11.-plads i ligaen.


I weekenden skuffede United med 2-2 hjemme mod oprykkerne Aston Villa, og generelt er blot tre sejre hentet i syv hjemmekampe. Spillet lader meget tilbage at ønske, og både offensiv og defensiv er under det niveau, man traditionelt har kunnet forvente af United.


Nu gælder det så Tottenham, der ligeledes har skuffet i sæsonen. Det kostede 19. november Mauricio Pochettino jobbet, mens Jose Mourinho blev hentet ind. Trods skepsis fra mange sider, har Mourinho fået en resultatmæssigt god start, med tre sejre på stribe, og ti mål scoret.


Defensivt har det til gengæld ikke hængt sammen under Mourinho. Både mod West Ham, Olympiakos og Bournemouth har Tottenham lukket to mål ind, en trend der skal stoppes, hvis Tottenham skal gøre sig håb om top fire, hvor man lige nu har seks point op til.


Mest positivt under Mourinho har det været at se Dele Allis opblomstring. Han så ud til at være kørt træt i det under Pochettino, men under Mourinho har han i de to Premier League-kampe scoret to og lagt op til et enkelt mål, mens han i Champions League også scorede i kampen mod Olympiakos.


Indbyrdes opgør
Ingen af de seneste ti indbyrdes opgør er endt uden vinder. Manchester United har hentet sejre i de seks, mens Tottenham har vundet fire. I sidste sæson vandt Tottenham hele 3-0 på Old Trafford, mens United på Tottenhams græs vandt 1-0.


I juli mødtes de to hold ved træningsturneringen International Champions Cup, hvor United vandt 2-1.

Trupnyt
Ole Gunnar Solskjær havde håbet at få Paul Pogba klar til kampen mod Tottenham, men på tirsdagens pressemøde blev franskmanden meldt ude af kampen.


Scott McTominay og Nemanja Matic har været ude på det seneste, men begge er i spil til kampen. Om de er klar, afgøres først efter tirsdagens træning.


Hos Tottenham er keeperne Hugo Lloris og Michel Vorm ude. Det samme er Erik Lamela og Ben Davies. Lamela har været ude siden midten af oktober, mens Davies, der on and off har været starter på venstre back i denne sæson, har været ude den seneste uges tid.

Kilder

skysports.com, manutd.com, tottenhamhotspur.com, transfermarkt.com, premierleague.com

Kommentarer

Feedback