18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Brighton & Hove Albion: Over 2,5 Mål

Match center
4. april 2021 kl. 20:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Mike Dean
2. apr. 2021 kl. 17:56 (Opdateret 4. apr. 2021 kl. 22:25) 02/04
251
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Manchester United og Brighton mødes i 30. En kamp som jeg tror bliver rigtig underholdende, hvor vi har to hold der har potente offensiver, og nogle individualister der kan gøre at vi får et målrigt opgør.

Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Man. Utd. har i denne sæson haft et rigtig stærkt offensivt udtryk, og til dette opgør kan de igen råde over Cavani, som jeg tror kan gøre ondt på Brighton.
 • Brighton er et hold der spiller noget godt offensivt fodbold, men effektiviteten har knebet, og det er, i min optik, det der er skyld i de ligger i bunden. Kigger man på de seneste 5 kampe, så har de i snit haft en xGF på 1,66 hvilket understreger, at de kan skabe chancer, og i de seneste kamp mod Newcastle og Southampton viste de også at de kan score mål, så jeg synes det lysner for Brighton.
 • Brighton har Webster ude i bagkæden, og han plejer at være en fast starter i midterforsvaret sammen med Dunk og White, at han er ude, giver måske Man. Utd flere muligheder. Generelt set, så er Veltman og Dunk også typer, som ikke har særlig stor fart, hvilket Rashford, Fernandes og Greenwood kan udnytte.
 • Man. Utd. har ikke et unedbrydeligt forsvar, og jeg tror sagtens at Brighton kan komme igennem, og få skabt chancer. Man kunne i hvert fald se i Man. Utds seneste kamp mod Leicester, som scorede 3 mål, men faktisk også havde muligheder for flere.
 • Man. Utd skal op og skabe denne kamp, og med Brighton som modstander, så tror jeg faktisk det er et match-up der kan give mange chancer, og mål. Det bliver to hold der gerne vil tage fat i opgøret, og angribe, hvilket kan give muligheder for omstillinger til begge hold, og samtidig så har vi også to mandskaber som godt kan skabe noget i det etableret angreb.
 • De seneste 4 indbydres opgør, er endt over de 2,5 mål, og deres seneste PL kamp var en super underholdende kamp som endte 3-2, så hvis vi bare får noget der minder om det kampbillede, så bliver det et interessant opgør.
Hold øje med
 • Man. Utd har over de seneste 12 kampe vist en rigtig god udvikling i deres forsvarsspil, hvor de i de seneste 12 kampe har holdt buret rent i 8 og blot lukket 6 mål ind. Hvis Man. Utd. fortsætter dette imponerende forsvarsspil, så kan Brighton få det svært.
 • Brighton har i denne sæson haft problemer med effektiviteten. Bedst illustreret ved deres kampe mod Crystal Palace og Aston Villa, hvor de i de kampe havde 25 og 26 målforsøg. Så mange muligheder får de ikke mod et godt Man. Utd. hold så effektiviten skal være der for Brighton, hvis de vil have point med hjem til det sydlige England.
 • Brighton har brug for point i bunden, og jeg kan være nervøs for, om de vil stille sig tilfredse med et X og 1 point, hvilket vil gavne for dem i bunden. Så det kunne medføre et tilbageholdent Brighton mandskab, især hvis vi rammer en slutfase, hvor der står 1-1.
 • Man. Utd. Har på det seneste haft vanskeligheder ved at få scoret, og de seneste 8 kampe (i alle turneringer) har blot givet 6 mål, og det vidner ikke just op et offensiv der sprudler.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 er startet i 1,70ish hos bet365, bethard og unibet. Derefter er oddset steget, og står nu i de odds 1,95 de fleste steder, hvor NordicBet ligger som højest i odds 2,01. 

De seneste to indbyrdes opgør mellem Brighton og Manchester United stod oddset i 1,80ish, i det seneste opgør, og det seneste PL opgør stod oddset på over 2,5 i 1,70.

Holdene:

Manchester United:
Hos hjemmeholdet er der nogle ubekendte. Der er småskader til Greenwood (fast mand 23 kampe 1 mål) og Rashford (fast mand 29 kampe 9 mål), men jeg tror de vil være klar til dette opgør, eftersom de begge to har kunne restituere i landskampspausen. 
Derudover er Martial (fast mand 22 kampe 4 mål) ude med en knæskade. Det giver følgende start 11'er ift. hvad jeg har læst mig til, og tænker:

Henderson - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford - Cavani.

Jeg er usikker på, om vi på målmandsposten får De Gea at se, og Ole Gunner Solskjær har da heller ikke åbnede særligt op omkring hvem der vil blive foretrukket, så derfor tror, OGS vil holde fast i Henderson, som har fået pladsen imellem stængerne i Man. Utd's seneste 6 kampe.

Brighton:
Her er Lamptey (fast mand 11 kampe 1 mål) Webster (fast mand 22 kampe) March (21 kampe 2 mål) ude med skader og derudover er Connolly (reserve 15 kampe 2 mål) tvivlsom til dette opgør. 

Det giver en start 11'er som hedder:
Sanchez - White, Dunk, Veltman - Gross, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard, Maupay, Welbeck

Brighton har skiftet lidt i deres formationer, men jeg tror vi til dette opgør kommer til at se en 3-4-1-2 som de også vandt over Newcastle med. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback