18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Shakhtar Donetsk: Begge hold scorer: Ja

Match center
26. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Slavko Vinčić
26. nov. 2019 kl. 12:15 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 22:52) 26/11
157
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Shakhtar tager en tur til Manchester og skal gerne have noget med hjem igen

Chance: 57%
Betvalue: 112,86%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Det taler for spillet:

Shakhtar er et godt udebanehold - Har scoret i alle deres udekampe i denne sæson - Inkl. deres 2 kampe i CL hvor det blev til 2 mål ude mod Atalanta og hele 3 mål ude mod Zagreb.

Manchester C. forsvar er ikke på toppen - Man har lukket mål ind i de seneste 5 kampe og de sidste 8 ud af 9, hvor kun 3-0 hjemme mod Aston Villa er den eneste hvor modstanderen ikke har scoret.

Manchester C. er ramt af skader i forsvaret, hvor Laporte er langtids-skadet og den normalt foretrukne Zinchenko på backen også er ude - Desuden har man ikke meget tillid til Otamendi, som primært varmer bænken for tiden og får lidt tid i pokalen - Der er dog chancer for at han får tid i denne kamp, hvor flere medier har ham i start-11'eren sammen med John Stones - Desuden forventes Angelino at starte på venstre back, hvilket også må siges at være en svaghed frem for Mendy eller Zinchenko.

Ifølge flere medier får flere andre Man City stjerne pause i denne kamp, hvor midtbanen sandsynligvis kommer til at bestå af B. Silva, Foden og Gundogan - Det er en forholdsvis offensiv midtbane, som kan få problemer - specielt i omstillinger, hvor de hurtigt kan blive fanget for langt fremme og hvor Shakhtar er meget stærke.

Hold øje med:

Shakhtar har 2 gange tidligere været på besøg på Etihad - Begge gang uden at score.

Flere Shakhtar spillere var for nyligt offer for racisme i en kamp mod Dynamo Kiev, hvor specielt Taison reagerede lidt uheldigt på tilråbende - Han har efterfølgende fået karantæne i ligaen - Det er derfor usikkert hvordan holdet reagerer i denne kamp efter han har fået karantæne - Taison forventes dog ikke at spille i denne kamp hvor han er ude med en mindre skade.

Selvom Man City er i en lidt reserve-opstilling, er de naturligvis favoritter og kan med en sejr sikre sig videre fra gruppen og være sikker på 1. pladsen. Shakthar ligger pt. n.r 2 i gruppen med 5 point, hvilket også Zagreb har. Zagreb får besøg af Man City i sidste runde, hvor det er spændende hvilket hold, som City tager med til Zagreb, hvis de allerede er videre.

Skader:

Man City - Aguero (Fast) - Bravo (Karantæne-Reserve) - Laporte (Fast) - Sane (Reserve) - Zinchenko (Rotation) - D.Silva (Rotation) - Rodri (Fast)

Shakhtar - Bondar (Rotation) - Dentinho (Rotation) - Marlos (Karantæne-Rotation) - Taison (Fast)

Forventet Start-11

City - Ederson - Angelino - Otamendi - Stones - Walker - B.Silva - Gundogan - Foden - Sterling - Jesus - Mahrez

Shakthar - Pyatov - Dodo - Kryvtsov - Matviyenko - Ismaily - Stepanenko - Kovalenko - Tete  Patrick - Konoplyanka - Moraes

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback