18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Real Madrid: Begge hold scorer: Ja - Tips & Spilforslag

Match center
26. april 2022 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Istvan Kovacs
26. apr. 2022 kl. 20:02 (Opdateret 26. apr. 2022 kl. 22:54) 26/04
59
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 57%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 4-3
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Kommer netmaskerne til at blafre på Etihad i aften?

Ja, jeg ved det ikke - men jeg har et bud, for selvom det endte målfattigt i begge opgør mellem Simeones Atletico og City i sidste runde af Heineken Cuppen, så tror jeg, at Ancelotti og Los Blanchos vil gå signifikant anderledes ind til denne kamp. 

Reglen om udebanemål er godt nok væk, så 0-0 eller et spinkelt nederlag vil bestemt være acceptabelt for Real Madrid i aften, men jeg kan slet ikke se for mig, at Real med deres trup og de kvaliteter denne rummer skulle parkere bussen og ødelægge kampens 90 minutter med at trække tiden, spille svinsk og på den vis smadre rytmen og flowet. 

Nuvel, som de to hold står spille- og formmæssigt i skrivende stund, ville det såmænd nok være en ganske fornuftig (røvsyg, men fornuftig!) taktisk tilgang af Real.

Okay, okay, jeg vrøvler og kører i ring her - jeg kan godt se det. Det jeg forestiller mig er...

City kommer til at sidde solidt på midtbanen, hvor pensionisterne (in spe) Kroos og Modric nok må se sig overmatchet af Citys vævre og teknisk stærke boldflyttere. Real presses formentlig langt tilbage, og dét tror jeg simpelthen ikke de kommende spanske mestre kan holde til i 90 minutter. En ting er presset, der ganske naturligt vil komme til at kaste lidt chancer af sig, en anden ting er det fysiske aspekt, og vi må forvente, at Real i løbet af kampen vil lave fejl og blive kørt trætte i fald City moser på, som de har de spillemæssige kapaciteter og ressourcer til at gøre. 

Nåh, så langt så godt. Når City går højt, er bagkæden (både deres offensivt indstillende backs og deres centrale forsvarsspillere) en vigtig del af presset og genpresset - og her har vi Reals chancer, som jeg ser det. Real har nemlig vist sig giftige på omstillinger, hvor Benzema og de to kanter - Vinicius og Rodrygo - har masser af fart i støvlerne til at kunne tilspille sig gode chancer ved en omstilling. 

Indrømmet - ovenstående er ikke revolutionær krystalkuglekiggeri, det er formentlig det, de fleste forventer sig, og Pep har da sikkert talt med sin trup om netop Reals omstillinger, men kender vi Pep og hans stil, så ændrer City ikke meget i deres taktiske oplæg til denne kamp ift. weekenden walkover mod sagesløse Watford. Attack, attack, attack.

Jeg tror på massiv City-dominans, og oddset indikerer da også, at de er store favoritter, men jeg har mine tvivl ift. om de kan holde Real fra fadet. 

Begge hold scorer er mit spil. Som altid: brug mig som omvendt indikator - jeg er iskold. 

God kamp. 

Møsmøs

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback