18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Manchester United

Infokamp
Match center
29. januar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, England - League Cup
Etihad Stadium
27. jan. 2020 kl. 19:28 (Opdateret 29. jan. 2020 kl. 22:40) 27/01
134
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Manchester City har en solid føring på 3-1 før returkampen mod Manchester United i Carabao Cup’en. United vandt dog sidst, de gæstede Etihad.
Oddsmarked

Bookmakerne holder City som storfavorit. Bedst betales City-sejren hos bwin og Bethard, der begge er i odds 1,33.

Krydset giver 6,10 hos Cashpoint, mens Betfair Sportsbook er i 9,50 på United-sejren.

Det taler for City

  • Spiller for spiller er City et langt bedre hold end United
  • City rundede i weekenden 100 sæsonmål, og sprudler i perioder offensivt
  • City kommer med et klokkeklart koncept, mens United stadig famler spillemæssigt

Det taler for United

  • United vandt for mindre end to måneder siden 2-1 på Etihad
  • Mens City sprudler offensivt, har de til tider stadig stor problemer defensivt
  • United har reelt intet at tabe her, ingen forventer at de går videre

Rundt om kampen
Der var ikke megen tvivl, da Manchester United spillede første Carabao Cup-semifinale mod bysbørnene City. Pep Guardiolas mandskab kørte reelt United over i første halvleg, og var foran med 3-0 ved pausen, en føring der endda kunne have været større.

Efter pausen kom United bedre med, og fik reduceret en enkelt gang, men det ændrer ikke på, at chancerne for United-avancement her er minimale.

Lidt har Ole Gunnar Solskjærs mandskab dog at klamre sig til, da holdene i december mødtes på Etihad i Premier League vandt United nemlig med 2-1, og faktisk har United vundet to af de seneste tre ligakampe på Citys bane.

Kigger man på holdenes formkurver, er der dog meget, der taler for City. Der er stadig blundere, som 2-2 mod Crystal Palace for et par uger siden, men i weekenden blev Fulham sikkert slået i FA Cup’en, og inden da vandt City en hård udekamp mod Sheffield United med 1-0.

United fandt melodien i FA Cup’en ude mod Tranmere, hvor de vandt 6-0. En tiltrængt sejr efter to 2-0-nederlag på stribe, først ude til Liverpool - et acceptabelt nederlag - men siden et nederlag på samme cifre hjemme på Old Trafford mod Burnley. En absolut uacceptabel præstation.

Kampen her er det 181. Manchester-derby, og totalt har City vundet 54, mens United står med 74 sejre. En af Uniteds sejre er en mindeværdig en for den røde del af byen, for tilbage i 2010 vandt United hjemme 3-1 i semifinalen i denne turnering, efter at have tabt 2-1 ude. Wayne Rooney scoret det afgørende mål i overtiden i den kamp.

Trupnyt
Manchester City må stadig se bort fra skadede Leroy Sane, mens der er tvivl om Benjamin Mendy.

Hos United er stjerneduoen Marcus Rashford og Paul Pogba stadig ude, mens også Scott McTominay må se til fra sidelinjen.

Kilder

manutd.com, mcfc.com, skysports.com, transfermarkt.com

Kommentarer

Feedback