Annonce

Manchester City - Liverpool: (AH: +0,5) 2

Match center
9. september 2017 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Jonathan Moss
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-30-25%
Betvalue: 112,20%
Spilbar ned til odds: 2,80
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

City kom godt fra start i den første kamp mod Brighton som de vandt 2-0, men siden har de skuffet en del ved kun at få 1-1 mod Everton hjemme og blot vinde 2-1 over Bournemouth ude. En kamp hvor Bournemouth var massiv underdog og City havde omkring odds 1.25 på sig. Alligevel lykkedes det først city helt til sidst at få scoret til 2-1, hvilket vidner om, at citys dyre drenge måske ikke helt er hvor de skal være endnu i sæsonen.

Liverpool er til gengæld kommet ret skidt fra start i den første kamp mod Watford som man spillede uafgjort 3-3, men siden er det gået rigtig fint frem for holdet, da man har vundet over palace 1-0 og senest hele 4-0 over Arsenal. En helt del tyder derfor på at Liverpool er helt klar på at slås mod de helt store i ligaen i år, og måske være en fornuftig overaskelseskandidat til en mesterskabstitel.

Skader og Karantæner:

Hjemmeholdet mangler Kompany og Sterling, hvilket er en meget vigitig svækkelse af hjemmeholdet der gør at Liverpool ikke skal være bange for at tage de nødvendige angreb der skal til for at få kampen ud i 1-1 eller 2-2, da jeg tror på at citys angreb også får noget at skulle have sagt i denne kamp, da de er ved at være godt sammenspillede efter sæsonstart. Udeholdet mangler Lallana, Clyne og Bogdan, hvilket også er en svækkelse i defensiven og derfor kan denne kamp blive ganske underholdene at se på, hvor man også kunne overveje et over 2.5 mål spil.

Indbyrdes:

Tager man de sidste 4 EPL kampe, har city ikke vundet en eneste gang over Liverpool, hvilket er ganske fornuftigt for vores spil, da det er vigtigt for Liverpool at vide, at selvom City er på hjemmebane og selvom de har et langt bedre hold på papiret samt en fornuftig bænk, så er det stadig muligt for Liverpool også denne gang at hente point her, hvilket jeg ser værdi i, at de gør, omend ikke enorm, da City råder over et så stærkt et angreb, at et enkelt mål til deres fordel i sidste øjeblik, kan ødelægge hele den strategi som Liverpool har lagt for dagen.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback